מתכון להכנת שיפודי טופו וירקות באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים
1 חבילה (250 גרם) טופו
שיפודי עץ מושרים במים
2 כפיות שמן שומשום
1 כוס רוטב סויה
1 כפית סילאן או דבש
1 שן שום כתושה
1 פלפל אדום
1 בצל גדול
1 קישוא
1 זוקיני
חצי חציל
10 פטריות קטנות
אופן הכנה
מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.
חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).
מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.
משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.
צולים בתנור.