סלט ירקות חורפי עם מנה של ויטמין סי

לויטמין סי יש הרבה תכונות חשובות, במיוחד בעונת החורף הקרה. הוא מגן על המערכת החיסונית שלנו, מסייע במניעת מחלות, עוזר לספוג את הברזל וחיוני להרבה מאוד תהליכים בגוף שלנו. מדובר בויטמין חשוב לבריאות הכללית שלנו וגם למראה שלנו ולכן מומלץ לשלב אותו גם בתזונה וגם במוצרי הטיפוח על בסיס יומי. מתכון להכנת סלט ירקות חורפי עם מנה מחזקת של ויטמין סי

סלט ירקות חורפי צילום ערין כמאל דקסה

מצרכים לסלט

עליי קייל או עליי חסה- לפי העדפה אישית

2 קלמנטינות

גרעינים מחצי רימון

תוספות אפשריות

למבוגרים גרעיני דלעת / גרעיני חמניות

לילדים – תפוח אדום חתוך לריבועים קטנים

לתיבול- מיץ מחצי לימון, שמן זית, מעט מלח גס, עלי נענע

הוראות הכנה

שוטפים את העלים וחותכים גס. שמים בקערה

מקלפים את הקלמנטינות, מפרידים לפלחים ומוסיפים לקערה

מוסיפים לקערה את גרעיני הרימון

מוסיפים את התוספות לפי העדפה אישית

מתבלים ומערבבים

מגישים וניהנים!

ערין כמאל דקסה – נטורופתית ומנחת הורים, מייסדת גישת האכילה המחזקת – גישה שמחזקת את המודעות לאכילה בריאה ומעצימה

www.areenkamaldaxa.com