מסעדת אדורה של השף אבי ביטון יוצאת עם תפריט חורף חדש, תפריט עסקיות חדש ומתחילה לפעול בשעות הלילה
בתפריט החדש של מסעדת "אדורה" תוכלו לפגוש הרבה מאוד יצירה חדשה של השף אבי ביטון כמו למשל:
כיסוני טלה דרוזיים – כיסונים מבצק עדין ממולאים בבשר טלה ומתובלים בבהרט וסומק, מוגשים ביוגורט חמים, שמן זית וצ'יפס שום. 43 שקל
שרימפס אריסה ופרחי כרובית – שרימפס עשוי על הפלנצ'ה באריסה מרוקאית ושמן זית, מוגש עם כרובית בלאדית צלויה וקרם פרש. 44 שקל
סלט עגבניה – סלט בלאדי של עגבניות מנומרות, אבוקדו, בצל סגול ופטה תורכית במיץ לימון, אורגנו ושמן זית. 38 שקל ועוד מנות רבות נוספות.
בתפריט מסעדת "אדורה" נשארו מנות דגל כמו פלאפל חצילים, אוסובוקו ב"ראס אל חנות" וקינוח זאכר הל.
בנוסף, השף אבי ביטון משיק "בילוי לילה באדורה". מסעדת אדורה של השף אבי ביטון והמסעדן דורון נחמן כבר בת שש ויוצאת עם תפריט לילה, אשר יוגש כל ערב משעה 22:30 ועד 01:30.
בתפריט הלילה עשרים מנות (קרות וחמות), אשר יוגשו, בנוסף לתפריט הראשונות של המסעדה.
בין המנות: סיגרים מרוקאים (39 שקל), שיפודי שרימפס באיולי מיסו (52 שקל), כרובית בלאדי חמימה בטחינה אתיופית (39 שקל), "פריטו מיסטו" של דגי ים (54 שקל), צלעות קטנות של חזיר (59 שקל), קרפצ'יו ים תיכוני (42 שקל) , ועוד מנות רבות.
לאלו יצטרפו תפריט קוקטיילים חצר, הכולל קוקטיילים כמו מוחיטו ערק וג'ינג'ר או קוקטייל של מרטיני מלון ונענע וקוקטיילים נוספים.
אדורה, בן יהודה 226, תל אביב, טלפון: 03-6050896
בתמונה: שיפודי שרימפס צילום: בועז לביא
{loadposition google02}