פסטה ברוטב שמנת וירקות ירוקים

פסטה ברוטב שמנת וירקות ירוקים – המתכונים באדיבות Beko מותג מכשירי החשמל לבית

פסטה ברוטב שמנת וירקות ירוקים צילום יחצ beko

מצרכים

400 גרם פסטה בצורת טליאטלה

150 גרם ממרח פסטו ירוק

3 כפות שמן זית

300 גרם תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

100 גרם שעועית ירוקה דקה

100 גרם אפונה טרייה

100 גרם בייבי ברוקולי

 100 מל שמנת לבישול

מלח ופלפל לפי הטעם

פרמזן לקישוט

בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה

נבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים למשך 10 דקות.

על אש קטנה נחמם שמן במחבת, נוסיף את קוביות תפוחי האדמה ונבשל 2-3 דקות עד להזהבה, נבדוק שתפוחי האדמה רכים בעזרת מזלג, נוציא אותם מהמחבת ונניח אותם בצד.

לאחר סינון נניח את הפסטה במחבת בו בישלנו את תפוחי האדמה.

בסיר נפרד מרתיחים מים ומוסיפים את השעועית, האפונה והברוקולי למשך 3-5 דקות ומסננים את המים.

נוסיף למחבת עם הפסטה את ממרח הפסטו והשמנת, ניתן לפסטה להתבשל בתוך התערובת עד לציפוי אחיד.

נוסיף את תפוחי האדמה והירקות הירוקים ונערבב הכל עד לקבלת תערובת אחידה.

נתבל לפי הטעם.

נקשט במעט פרמזן ובזיליקום ובתיאבון.