אסם משיקה סדרת מרקים נמסים מועשרת בסיבים תזונתיים ומציעה תחליף לנשנוש בין ארוחות
במחקר שנערך על ידי אסם התגלה כי 49 אחוז מצרכני המרקים הנמסים שותים אותם כ"נשנוש" בין הארוחות, אך 45 אחוז מהמשיבים ציינו כי אינם רואים במרק הנמס פתרון משביע. בבדיקה מול נשים גילינו כי 80 אחוז מצרכניות המרקים הנמסים מעדיפות לצרוך מרקים המכילים תוספת של סיבים תזונתיים. תוצאות המחקר הובילו אותנו להחלטה לייצר מרקים מועשרים בסיבים שיהוו ארוחת ביניים. המרקים החדשים נותנים מענה חלופי לנשנושים מזדמנים, ומסייעים בשמירה על התזונה ואורח חיים מאוזן.
מרקי "סוף לנשנושים" מוצעים במגוון טעמים: פיטריות, עגבניות עם אטריות, מרק בטעם עוף עם שקדי מרק ואטריות, מרק ירקות עם קרוטונים, מרק אפונה, מרק תירס ומרק בצל עם קרוטונים. המרקים עשויים ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל . ומכילים עד 100 קלוריות למנת מרק מוכנה.
סיבים תזונתיים הינם מרכיב חשוב בתזונה מאוזנת, הם מסייעים לפעילות התקינה של מערכת העיכול. הקצובה היומית המומלצת עבור נשים לסיבים תזונתיים היא 25 גר', אך מרבית האוכלוסייה איננה מגיעה לכמות צריכה זו מנת מרק "סוף לנשנושים" תורמת לפחות 10 אחוז מהקצובה היומית המומלצת לסיבים תזונתיים.
מחיר: 5-7 שקל
כשרות: חרל"פ, רבנות מקומית שדרות
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}