עמנואל רוזנצוויג, אחד משלושת הפיינליסטים של מאסטר שף, עזב ליום אחד את הקוקפיט כדי להעביר סדנת בישול איטלקי לעובדות מחלקת מזון וצידה של אל על, בבית הספר למלונאות תדמור בהרצליה
כשברקע מוסיקה איטלקית אותנטית העביר עמנואל למשתתפות מתכונים וטיפים מהמטבח האיטלקי. התוצאה: רביולי במילויים שונים, פסטה הנד מייד, טירמיסו אותנטי וריזוטו בטעמים שונים אשר הפתיעו אפילו את דיילות העבר המנוסות, אשר מפעילות את מחלקת מזון וצידה של אל על בניצוחה של קרן שנהב, גם היא אקס דיילת אוויר. לסדנה צורפו שלושה ילדים מבית חולים שניידר אשר בקשו היה ללמוד בישול ולצאת מהשיגרה.
שף יעקב ימיני ושף קלאודיו פליסאר מתדמור דאגו לעזרים ותשתית מקצועית להצלחת הסדנה. שף פליסאר ושתי תלמידות בית הספר עזרו למשתתפים בשימוש בעזרים השונים במטבח המקצועי של בית הספר.
"אני מגשים כאן חלום של שיתוף פעולה עם מגזרים שונים באל על דרך אהבת הבישול ואני מקווה שתהיינה עוד מחלקות שתרמנה את הכפפה", אמר הטייס עמנואל רוזנצוויג ה"פייבוריט" של מאסטר שף, "החשיפה האישית החזקה במאסטר שף חיזקה בי את הרצון לתרום ואנו שמחים להוציא מהשיגרה ילדים מושתלים מבי"ח שניידר אשר עוברים את החוויה האיטלקית איתנו".
קרן שנהב: "מחלקת מזון וצידה באל על היא החולייה הקריטית בשירות הלקוחות. רוב העובדות הן דיילות אוויר לשעבר עם ידע וניסיון בתחום הקולינריה וזה נותן יתרון יחסי ובסיס מוצק להבנת המורכבות של הקולינריה התעופתית. רצינו להעשיר את הניסיון בחוויה האיטלקית של עמנואל שהוא טייס בחברה".
בית הספר תדמור החל לאחרונה בשיתוף פעולה עם אל על בנושא הקולינאריה ומשקיע רבות בתוכניות הדרכה של מאכלי עמים. לאחרונה זכו נציגי בית הספר במקום השישי בתחרות טאפסים בספרד.
בתמונה: עמנואל רוזנצוויג מעביר את הסדנא צילום: אדרמדיה
{loadposition google02}