לקראת תחרות הבישול הבינלאומית של תאגיד ISS העולמי בדנמרק בחודש הבא, התקיימה ביום רביעי האחרון תחרות השפים של ISS ישראל
התחרות התקיימה בדן גורמה בתל-אביב, בהשתתפות מספר שפים שונים של ISS: אלעד שירזי (המטבח המרכזי), אמיר ליברמן (המטבח המרכזי), תמיר גל: (KLA), שלום ביטון (פלקסטרוניקס), אלירן ידעי (אגן מכתשים), יוסי הודסמן (תעשייה אווירית), חנניה ביטון (משטרת כפר סבא), דורון אלטרס (שטראוס מים), יגאל נחמני (לאומי קארד), איציק פיינשטיין (אינטל קריית-גת).
בתחרות שפטו השף שאול אדרת (מסעדת התרנגול הכחול) וזוכי מאסטר שף בדימוס, השפים תום פראנץ ומסימיליאנו די מטאו, לצד צ׳רלי פדידה (מנהל קולינרי ב-ISS ישראל, וחי שוורץ (מנהל פרויקטים וחדשנות ב-ISS ישראל, המכהן גם כיו"ר איגוד השפים הישראלי).
התחרות התקיימה בדן גורמה בתל-אביב, בהשתתפות מספר שפים שונים של ISS: אלעד שירזי (המטבח המרכזי), אמיר ליברמן (המטבח המרכזי), תמיר גל: (KLA), שלום ביטון (פלקסטרוניקס), אלירן ידעי (אגן מכתשים), יוסי הודסמן (תעשייה אווירית), חנניה ביטון (משטרת כפר סבא), דורון אלטרס (שטראוס מים), יגאל נחמני (לאומי קארד), איציק פיינשטיין (אינטל קריית-גת).
בתחרות שפטו השף שאול אדרת (מסעדת התרנגול הכחול) וזוכי מאסטר שף בדימוס, השפים תום פראנץ ומסימיליאנו די מטאו, לצד צ׳רלי פדידה (מנהל קולינרי ב-ISS ישראל, וחי שוורץ (מנהל פרויקטים וחדשנות ב-ISS ישראל, המכהן גם כיו"ר איגוד השפים הישראלי).
כאמור, למקום הראשון הגיע תמיר גל, שף ב-KLA, ולמקום השני אלעז שירזי העובד כשף במטבח המרכזי של ISS בבית שמש. הם יתחרו יחד עם השף צ'רלי פדידה מול שפים מאירלנד, נורווגיה, דנמרק, טורקיה, אסיה, מזרח אירופה, ומערב אירופה.