מסעדת אסיף מפעילה שירות חדש בשם "אסיף עד הבית". התפריט השבועי יכלול מנות קבועות לצד מנות משתנות ומתאים לקהלים מגוונים: ילדים, מבוגרים, למי שמתכוונן על אוכל בריא, לצמחונים, למי שרוצה להקפיד על תזונה שאינה עתירת קלוריות ועוד
לדברי השפית עינב ברמן: "ארבע שנים לאחר הקמת מסעדת אסיף אני מוסיפה נדבך חדש שיצטרף לפעילות המסעדה. 'אסיף עד הבית' יאפשר לקהל סועדים רחב ליהנות ממנות ביתיות ואיכותיות במשרד או בבית".
{loadposition google03}
במסעדה מציינים כי המנות בתפריט החדש מהוות חלופה לארוחה שלמה ובכך מאפשרות לחסוך את זמן הבישול בבית, אך ניתן גם להזמין מספר מנות בודדות לצורך שדרוג בישולי הבית והעשרתם. מנות רבות מתאימות להקפאה ואלו ארוזות בכלים מתאימים להקפאה ולחימום במיקרו.
דוגמאות מהתפריט
זוג שניצלים מחזה עוף (100 גרם כל אחד) 20 שקל
לזניה בולונז 34 שקל
קציצות עוף ברוטב לימן עדין וטימין (3 יחידות) 24 שקל
כבד קצוץ: 250 מ"ל 20 שקל 500 מ"ל 36 שקל
איך זה עובד
1)מצטרפים לרשימת התפוצה של השירות על ידי משלוח מייל ל: goodfoodtlv@gmail.co
2)בכל יום רביעי ישלח למועדון הלקוחות מייל עם תפריט מעודכן לשבוע הבא.
3)שולחים את ההזמנה השבועית שלכם במייל חוזר עד יום שבת בשעה 23:00, ונציגי אסיף עד הבית יחזרו אליכם לסיים את תהליך ההזמנה.
4)ביום שני משעות אחה"צ ההזמנה השבועית שלכם תגיע אליכם לבית או למשרד לפי בחירתכם.
אזורי החלוקה
- משלוח לתל-אביב, רמת-גן, גבעתיים, חולון, בת-ים: 19 שקל ללא קשר לגודל ההזמנה.
- משלוח לרמת-השרון והרצליה: 30 שקל ללא קשר לגודל ההזמנה.
- הזמנה מעל 300 שקל: משלוח חינם.
- איסוף עצמי מהמסעדה: חינם.
עינב ברמן השתלמה בסטאז'ים במסעדות מישלן באיטליה. ביניהן מסעדת "JOIA", מסעדה צמחונית באזור מילאנו, ומסעדת "QUATTRO PASSI" באזור נאפולי. במהלך הסטאז'ים נחשפה עינב לגישה של איפוק בבישול, וליכולת הכנת מנות מוצלחות ללא וירטואוזיות מיותרת. עינב למדה בצעירותה פיזיקה ופילוסופיה והתגלגלה לעולם הקולינריה כמעט במקרה, כשהחלה לעבוד במטבח של "אורנה ואלה" במסגרת עבודת סטודנטים. עינב התאהבה בתחום, ונשארה להוביל ולפתח את הפן הקולינארי ב"אורנה ואלה" במשך 11 שנים. בשנת 2007 פתחה את אסיף ברחוב לילינבלום 18 הגובל בשכונת נווה צדק בתל אביב.
בתמונה: מנת פולנטה צילום: לי נבו
{loadposition google02}