סדרה חדשה בערוץ האוכל יוצאת למסע קולינרי במטבח האמריקאי העכשווי ותספק מתכונים אותנטיים הקשורים לאירועים מרכזיים בתרבות האמריקאית. הסדרה תשודר בימי שבת, החל מה-26 בנובמבר בשעה 21:00 בערוץ האוכל (28 ב-yes, 32 ב-HOT)
מדי פרק נצא בעקבות חוויה תרבותית קולינרית אמריקאית, מאוכל שמלווה משחק פוטבול ועד ברביקיו ובראנצ'. השף דיוויד לוי, ממסעדת אוונגרד, מומחה לבישול אמריקאי, יבשל בכל תוכנית שלושה מתכונים הקשורים לנושא התוכנית ויארח אורחים רלבנטיים לנושא. בכל פרק תשולב גם כתבת חוץ שתסקור אספקטים מקומיים הקשורים לנושא הפרק ותכלול מפגשים עם אנשים מומחים לבשר, גבינות, בירה וכד'. נושאי הפרקים: ברביקיו, אוכל וספורט אמריקאי, בראנצ' ואוכל מקסיקני.
סדרה זו תעלה במסגרת ערב שידורים מיוחד שיעסוק בתרבות הקולינרית האמריקאית ובאתרים גסטרונומיים שכדאי לבקר בהם בארצות הברית.
{loadposition google03}
דיוויד לוי, נולד בארה"ב, עלה כילד לארץ וגדל בנהריה. דיוויד החל את דרכו הקולינרית בשווייץ במוסד האקדמי Hotel concult את תחום המלונאות ותיירות בין לאומית במקביל ללימודי שף. לאחר לימודיו, חזר לחיות בארה"ב ועבד בתחום המסעדנות. ב-1992 חזר ארצה ושימש כשף במסעדת רוטשילד 47 וקפה בזל המיתולוגי. ב-1994 פתח את מסעדת מארי אנטואנט מסעדת גורמה צרפתית מסעדה אשר הובילה את תחום הקולינריה ויצרה בעצם את מהפכת הקולינריה בישראל
בשנת 2000 הקים את מסעדת "אוונגרד", אחת מהמסעדות הראשונות שהוקמו באזור התעשייה של רמת החייל. היא פועלת כדיינר אמריקאי, עם תפריט עשיר, המשופע במנות בשר.
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}