במסעדת פיורי בנמל תל אביב בדקו את תחזית מזג האוויר הצפויה לחודש הקרוב ויצאו עם מנת ספיישל יומית ומתחלפת המבוססת על פטריות אחרי הגשם
עד אמצע חודש דצמבר, בכל יום, יציע מטבחו של השף אורן גולדווסר מנת פסטה יומית מתחלפת עם פטריות טריות, ממיטב חומרי הגלם של שוק הנמל.
ניתן לרכוש את מנת הפטריות היומית בליווי כוס יין, במחיר מיוחד – 56 שקל בלבד.
{loadposition google03}
בין המנות הצפויות לככב בתפריט במהלך החודש
פפרדלה בחמאת טימין ופטריות שימג׳י
פסטה קונכיות, פטריית מלך היער, שורש סלרי וציר בקר
בלרינה בזיליקום בעגבניות מיובשות ופטריות בר, שמן זית ופרמזן
פטוצ'יני בפרג ולימון, עם חלמון ביצה ושבבי כמהין
פטריית מלך היער בטרגון, טליוליני תרד, עגבניות צלויות וקונפי שום
זנב שור ביין אדום, פורצ'יני בצלי שאלוטס מקורמלים
כל הפטריות מגיעות מדוכן "מרינה פטריות" ב
"פסטה פיורי", שוק הנמל – האנגר 12, נמל תל אביב
שעות פתיחה
שני עד חמישי 9.00 עד 21.00
שישי- 07.00 עד 17.00
שבת – 9.00 עד 21.00
בתמונה: השף אורן גולדווסר בפעולה צילום: איתיאל ציון
{loadposition google02}