תפריט צמחוני באיכילוב – נסטלה פרופשיונל מקדמת יום שני ללא בשר

אסם נסטלה-פרופשיונל, החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, ממשיכה בקידום יוזמת Meatless Monday ומספקת תפריט צמחוני לבית החולים איכילובnestle26713

בית החולים הראשון שמציע גם לחולים וגם לצוות העובדים, תפריט ללא בשר מגוון ורחב יותר.

הפרויקט יוצא לפועל לאחר פיילוט ניסיוני, שבוצע ביום שני שעבר בחדר האוכל של העובדים, בו הוצע תפריט צמחוני בכיכובן של מנות יצירתיות המבוססות על מגוון מוצרי טבעול ומוצרי אסם נסטלה פרופשיונל. ההצלחה הייתה כה גדולה עד שבאיכילוב החליטו להרחיב את פעילות Meatless Monday גם לחולים.

אסם נסטלה פרופשיונל, באמצעות שף החטיבה, אדם ענב הרכיב עבור בית החולים מגוון רחב של מנות מגוונות ומזינות להנאת העובדים והחולים. בין המנות שהורכבו לטובת הפעילות: רצועות חזה בגריל מוקפץ מן הצומח וירקות, פלפלים ממולאים עם טחון מן הצומח אורז וירקות ועוד מגוון מנות ממוצרי "טבעול" המהווים תחליף תזונתי הולם למנה הבשרית.

השקת הפעילות המורחבת תיערך מחר, בהשתתפות מיקי חיימוביץ' שתגיע לראות מקרוב את הצלחת היוזמה, כדי לדבר עם העובדים והחולים לשמוע מהם מה דעתם על השינוי וכמובן מה דעתם על המנות.

יריב ארדון, מנכ"ל אסם נסטלה-פרופשיונל: "בחודשים האחרונים מובילה אסם נסטלה פרופשיונל פעילות Meatless Monday מרשימה ברשתות הסעדה, באוניברסיטאות ובקפיטריות נבחרות בכל רחבי הארץ ולשמחתנו גם בית חולים איכילוב נרתם מיד לטובת העניין. ההתלהבות הרבה של הצוות מהפיילוט בשבוע שעבר סייעה לשמחתנו להרחיב את הפעילות המוצלחת גם לחולים."

אסם נסטלה פרופשיונל מציעה מגוון פתרונות לשוק המקצועי המאפשרים לבנות תפריט מגוון ל-Meatless Monday: מאפי שמרים ממולאי טחון מהצומח, בולונז עשיר מהצומח, שיפודי בטטה ועשבי תיבול, קציצות חצילים פיקנטיות ועוד מגוון רחב של מוצרי "טבעול" המהווים תחליף תזונתי הולם למנה הבשרית. בנוסף מציעה אסם נסטלה פרופשיונל ללקוחותיה ליווי של שף צמוד, שיסייע בתכנון תפריט ייעודי לפעילות Meatless Monday, בגיוון המנות ובהתאמתן לאופי המטבח, מסעדה או חדר אוכל ולטעמו של הסועד. זאת בנוסף לסיוע במיתוג הפעילות, בשילוט המנות, בהדגשת הערכים התזונתיים של המנות ועוד.

{loadposition google02}