פניר קורמה

מסעדת אינדירה, המסעדה ההודית הותיקה של תל אביב, השוכנת לצד תאטרון ״צוותא״ האגדי מציעה מתכון להכנת פניר קורמה. באינדירה מגישים אוכל הודי מסורתי, בהובלתו של מלוין מוריס, הבעלים ומייסד המסעדה, שהקים אותה בצעירותו בשנת 91, אחרי שעלה לארץ לבדו מקולקטה שבמזרח-צפון הודו.

פניר קורמה צילום אינדירה
פניר קורמה צילום אינדירה

מרכיבים

3 כפות שמן

250 גרם גבינת פניר או טופו

1 בצל גדול

קוביית ג'ינג'ר טרי

2 שני שום

50 גרם קשיו

רבע כפית הל טחון

רבע כוס שמנת

אופן ההכנה

לטחון היטב בצל ג'ינג'ר קשיו שום למרקם תמיסה

לטגן את גבינת הפניר שחתוכה בקוביות לצבע חום

להוסיף את התמיסה שהכנו

להוסיף שמנת והל טחון

מלח פלפל סוכר לפי טעם

לערבב עד להגעה למרקם אחיד

מומלץ להגיש עם אורז לבן או נאן לחם הודי מסורתי.

בתאבון 😊

אינדירה – חווה הודית אותנטית

שאול המלך 4 (מתחם לונדון מיניסטור), תל אביב

א – ה 12:00 – 22:30, ו – שבת 13:00 – 23:00

ארוחות עסקיות: א – ו 12:00-17:00

03-6954437

052-9665505

https://www.indira.co.il/