שפים בכירים נפגשו בכינוס הראשון של פורום השפים מפגשף שמארגנת חברת תנובה לשוק המקצועי
תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, משיקה השבוע את פורום השפים ה– מפגשף. מפגשי הפורום, בו יועברו למשתתפים מגוון תכנים מקצועיים ותכני העשרה, יתקיימו פעם ברבעון, ואליהם יוזמנו שפים של מסעדות ובתי קפה מרחבי הארץ.
תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, משיקה השבוע את פורום השפים ה– מפגשף. מפגשי הפורום, בו יועברו למשתתפים מגוון תכנים מקצועיים ותכני העשרה, יתקיימו פעם ברבעון, ואליהם יוזמנו שפים של מסעדות ובתי קפה מרחבי הארץ.
במסגרת מפגשי הפורום ייחשפו השפים לקשת רחבה של תכנים, כגון הרצאות וסדנאות העשרה מעולמות הקולינריה וגם לתכנים מעולמות משיקים לעסקיהם כמו שיווק, מכירות, ניהול עסק וכד'. בנוסף לסדנאות ההעשרה ייהנו השפים מחשיפה ראשונה למוצרי תנובה שף החדשים.
במפגש הראשון אשר יתקיים השבוע, יועברו לשפים תכנים אשר יעניקו להם כלים, ידע מקצועי והעשרה בעולמות המטבח המקצועי. הרצאת האורח במפגש תהייה הרצאתו של מאמן הכדורסל לשעבר הקואוצ'ר אריה מליניאק בנושא מפתחות להצלחה בעסקים.