תנובה מרחיבה את פעילותה בתחום הדגים הקפואים

מגוון הדגים שישווק כולל דגי סלמון, טונה, אמנון, בס ונסיכת הנילוס. דגי תנובה אינם מעובדים, ללא תוספת מים וללא תוספת פוספטיםtnuva9414
לקראת חג הפסח, צריכת הדגים עולה בכ- 20 אחוז ותנובה משיקה מגוון דגים 100 אחוז טבעיים מוקפאים בשיטת ה"הקפאה המהירה". הקפאה מהירה הנה המפתח לאיכות הדג, ודגי תנובה, מוקפאים זמן קצר לאחר הדייג. גם לחומרי האריזה חשיבות רבה לאיכות הדג: ככל שהאריזה טובה יותר המוצר פחות פגיע לכוויות קור וקלקול. תנובה משתמשת באריזות המסייעות לשמירה על איכות מקסימלית של הדגים.

דגי תנובה הנם דגים קפואים אשר אינם מטופלים, אינם מוזרקים, ואינם מעובדים. הדגים מצופים שכבת קרח, גלייזינג, המגינה על המוצר מכוויות קור וטעמי לוואי ושומרת על איכות הדג.

הדגים מנוקים ונארזים שלמים או בצורת פילה, ומוגשים באריזה נוחה ובכמות המתאימה למנות בישול וצריכה.

בחברה מציינים שדגי תנובה מיובאים קפואים ומגיעים מהספקים המובילים והאמינים באירופה. כל ספקי הדגים מאושרים ע"י השירותים הווטרינרים בארץ ומבוקרים על ידי תנובה.

במגוון הדגים: פילה סלמון, פילה סלמון מנות, פילה בס, סטייק טונה, פילה אמנון

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

מחירים לפי מחירוני הרשת (המחיר בפועל נקבע על ידי הרשתות)
פילה סלמון – 75 שקל
מנות סלמון – 90 שקל
פילה באס – 50 שקל
פילה אמנון – 50 שקל
סטייק טונה – 45 שקל