מסעדת המוציא של השף אבי לוי פותחת את החורף עם חמארות עולמיות

השף  אבי לוי שהתפרסם לאחר הזכיה בתוכנית מאסטר שף מתחיל מסורת חדשה לרגל עונת החורף – ערבי קונספט סובבי עולם במסעדת המוציא בירושליםhamozi41117

לדברי השף אבי לוי: "לאחר שעברנו למשכננו החדש, אני מתרגש להגשים חלום נוסף ב'המוציא' – ערבי חמארות עם נושאים משתנים. החוויה הקולינארית החמה שמקבלים האורחים שלנו מדי יום, תקבל טוויסט של בילוי לילי שלם – החל מתפריט אלכוהול מעולה, הופעות מוזיקה חיות שיהפכו לקרנבל של ממש ככל שהערב יתקדם ומנות ספיישל שיהיו בהתאמה לקונספט של הערב. אמנם החורף הירושלמי מביא איתו מזג אוויר קר מאוד, אבל אני מבטיח שבתוך המסעדה יהיה חם ואווירת החמארה תהיה שמחה במיוחד".

כחודשיים מאז הפתיחה המחודשת והלוקיישן החדש של מסעדת "המוציא" – משיק השף אבי לוי ערבי חמארה (בטוניסאית: פאב קטן) בקונספטים ייחודים שיתקיימו אחת לכמה שבועות. לוי (41) הוא השף והבעלים של מסעדת "המוציא" בירושלים ומסעדת "צ'יריפום" בתל-אביב.

בכל פעם יבחר קונספט תרבותי אחר, שיהיה נושא הערב, כך שהסועדים יחוו את הקונספט שנבחר מ-א' ועד ת' – באמצעות מנות ספיישל מן המטבח המקומי של אותו אזור שנבחר (לצד התפריט הקבוע) ותפריט אלכוהול מיוחד שיוצע במהלך אותו הערב. בכל ערב, תשנה המסעדה את פניה ותהפוך לחמארה מקומית עם הופעות חיות ומוזיקה.avilevi41117

הערב הראשון התקיים ביום שלישי 31 באוקטובר ויהיה בסימן חגיגה יוונית, עם כל האלמנטים המתבקשים: מנות יווניות, קוקטיילים מיוחדים על טהרת האוזו, הופעה של מוזיקה יוונית על טהרת הבוזוקי עם הזמרת נטלי אוריון והפתעות רבות נוספות שיעצימו את האווירה השמחה עד לשעות הקטנות של הלילה. בתפריט, הוצעו ספיישלים מן המטבח היווני כדוגמת עלי גפן ממולאים באורז עם רוטב עגבניות חריף (59 ש"ח) או חציל קלוי עם אגוזי מלך ושום קונפי (59 שקלים).

בחודשים הקרובים יתקיימו ערבי קונספט נוספים בסגנון החמארה, בהם השף אבי לוי יעשה כבוד לתרבויות שונות, כגון התרבות המרוקאית, הטורקית, האלג'יראית, הרומנית ועוד.

יש להזמין מקומות מראש

המוציא
יפו 113, ירושלים
שעות פתיחה: ימים א'-ה' 12:00-1:00, ימי שישי 11:30-16:30
02-6310050
www.hamotzi.co.il