בירה אסטרייה דאם תקיים שלוש ארוחות קונספט ספרדיות במסעדת ג'ורג' וג'ון

שלוש ארוחות קונספט ספרדיות תחת השם Mi Estrella יוגשו במסעדת ג'ורג' וג'ון של השף תומר טל במשך שלושה ימים. בכל יום במהלך הפעילות יוגש תפריט ספרדי שונה ומיוחד שבנו שני השפים לצד הבירה. הארוחות בשיתוף פעולה מיוחד בין מותג הבירה הקטלוני  Estrella Damm (אסטרייה דאם), הבירה הרשמית של ברצלונה, השף תומר טל והשף מעוטר כוכב המישלן קים קסליאס (Quim Casellas) ממסעדת Casamar שבספרד.

טאפאס ספרדי בג'ורג' וג'ון צילום אנטולי מיכאלו
טאפאס ספרדי בג'ורג' וג'ון צילום אנטולי מיכאלו

המותג אסטרייה דאם ממשיך להביא לישראל את הקולינריה הספרדית הפעם בפרויקט ארוחות קונספט ספרדיות Mi Estrella  (הכוכב שלי) באמצעות שיתוף פעולה קולינרי בין השף תומר טל לשף קים קסליאס שיבשלו את המטבח הספרדי לקהל הישראלי. לצורך כך, השף טל טס לביקור בספרד למסעדת Casamar מעוטרת כוכב מישלן השוכנת במחוז גירונה שבספרד ויחד עם שף המסעדה קים קסליאס בנו את תפריטי הפרויקט, אשר מבוסס על המטבח הספרדי.

שף קים קסלאס Quim Casellas הוא שף ספרדי בעל תשוקה עזה לבישול המעניקה קסם לעבודתו. קים החל את דרכו כעובד במלון קסאמר של משפחתו אך מהר מאוד הבין שעליו להתמסר לבישול ולעבור למטבח. בשנת 2011 קיבל את כוכב המישלן אשר היווה נקודת מפנה בקריירה של השף. מעורבות חברתית, הרגלי אכילה בריאים, סלואו-פוד וקיימות מהווים נר לרגליו בעשייתו ובסגנון הבישול שלו.

תומר טל וקים קסליאס צילום יחסי ציבור
ארוחות קונספט ספרדיות. תומר טל וקים קסליאס צילום יחסי ציבור

ארוחות הקונספט של  Mi Estrella יתקיימו במשך שלושה ימים במסעדת ג'ורג' וג'ון בין התאריכים 6-8 לנובמבר, כשבכל יום התפריט והקונספט שונה: ארוחת בראנץ' ושתי ארוחת ערב בסגנון טאפאס, כולן באווירת ברצלונה קולינרית, סקסית וקלילה, מוזיקה אותנטית עם נגנים והפתעות נוספות הכל כמובן בליווי בירה אסטרייה דאם.

השף תומר טל, בן 35, זכה בתואר השף המבטיח של מדריך המסעדות הבינלאומי גומיו. מטבחו של טל מושפע מהמיקום ביפו, מהקרבה לים ומהעבודה הצמודה עם ספקים וחקלאים מקומיים. טל מגיש מטבח ישראלי מודרני, כזה המשלב בין ישן לחדש בסטנדרט גבוה. למסעדת ג'ורג' וג'ון הגיע טל אחרי 4 שנים של עבודה תחת השף חיים כהן במסעדת יפו תל אביב, לפני כן עבד במטבחיו של יונתן רושפלד בטאפאס אחד העם במשך שנתיים שם הצליח להיכנס לעומקו של המטבח הספרדי.

אסטרייה דאם היא בירה לאגר פרמיום בהירה בעלת 4.6% אלכוהול, קלה לשתייה, אלגנטית ומלאת סטייל ספרדי – קטלוני. אסטרייה דאם היא חלק בלתי נפרד מהתרבות הספרדית והסצנה הקולינרית של ברצלונה.

שף תומר טל בג'ורג' וג'ון צילום אנטולי מיכאלו
שף תומר טל בג'ורג' וג'ון צילום אנטולי מיכאלו

דוגמאות למנות אשר יוגשו בפרויקט Mi Estrella:

ארוחת הבראנץ' הספרדית תוגש ב-6.11 ביום שבת ותציע ארוחה מלאה הכוללת שתי בירות אסטרייה דאם לסועד ב-155 שקלים לאדם.

ארוחות הטאפאס יוגשו בערב בתאריכים 7-8 לנובמבר ויציעו ארוחת טאפאסים חווייתית עשירה הכוללת מנות פתיחה, ראשונות, עיקריות וקינוחים בליווי שתי בירות אסטרייה דאם לסועד ב-315 שקלים לאדם.

Mi Estrella תציע את ארוחות הקונספט במשך 3 ימים בלבד בין התאריכים 6 עד 8 בנובמבר במסעדת ג'ורג' וג'ון, אוארבך 6 ת"א, ברכישה מראש באתר: https://www.eventer.co.il/tickets/customInIframe/6171a3f41dc195008530a475