המומחים של GRUNDIG מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת פיצה בצק קישואים
מצרכים
3 קישואים
1 ביצה
2 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית אורגנו מיובש
3 כוסות גבינת מוצרלה, מגוררת
1/2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת
1/4 כוסות עמילן תירס
מלח פלפל לפי הטעם
1/4 כוס רוטב פיצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.
מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את ה"בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להזהבה.
מוציאים מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.
מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה בצורה אחידה.
מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.
מגישים חם.