פיצה בצק קישואים

המומחים של GRUNDIG מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת פיצה בצק קישואים

פיצה בצק קישואים צילום גרונדיג
פיצה בצק קישואים צילום גרונדיג

מצרכים

3 קישואים

1 ביצה

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית אורגנו מיובש

3 כוסות גבינת מוצרלה, מגוררת

1/2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת

1/4 כוסות עמילן תירס

מלח פלפל לפי הטעם

1/4 כוס רוטב פיצה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.

מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל.

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים את ה"בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להזהבה.

מוציאים מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.

מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה בצורה אחידה.

מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.

מגישים חם.