חורף בטשרניחובסקי 6: תבשילי קדירה וצ'ולנט בסופי שבוע

לכבוד החורף שכבר איתנו, נכנסים בטשרניחובסקי 6 התותחים הכבדים של החורף: תבשילי הקדירה שמוגשים במשך כל השבוע, והצ'ולנט שמוגש בשישי ושבתצ'ולנט בטשרניחובסקי 6 צילום: דן פרץ

בין תבשילי הקדירה נמצאים:

בף בורגיניון – תבשיל בורגוני קלאסי של בקר המבושל בציר טלה ויין אדום עם ירקות שורש, פטריות ונגיעת ברנדי 88 שקל

coq au vin – צלי עוף ביין אדום עם פטריות ובייקון 72 שקל

אוסובוקו טלה בציר טלה, יין לבן, שורש סלרי, גזר ושום 110 שקל

 

בימי שישי ושבת, מעמיד איל את סיר הצ'ולנט המפורסם שלו ובו שעועית אדומה ולבנה, חיטה, תפוחי אדמה, בצל מטוגן, תמרים, שום וסילאן, וכן 3 סוגי בשר: שפונדרה (עם עצם), שריר ואונטריב (צלעות). 58 שקל למנה של צ'ולנט, אשר מוגש עד שנגמר הסיר.

 

כשנחה עליו הרוח, מתחבר איל לשורשים העיראקיים ומגוון עם טבית, החמין העיראקי – תבשיל שכבות של אורז ועוף מתובל בבהרט, הל טחון ועגבניות 58 שקל.

 

ביסטרו טשרניחובסקי 6 נפתח ב-2007 בפינה שלווה ברחוב טשרניחובסקי התל-אביבי. זהו ביסטרו קטן ואינטימי, שנאמן למונח הצרפתי המקורי, ומציע מנות מוקפדות ומלאות טעם המושפעות מהמטבח הצרפתי, האיטלקי והים תיכוני, עם דגש על חומרי גלם עונתיים וטריים. את טשרניחובסקי 6 מנהלים בני הזוג איל מרון ודליה לוגסי, שמקפידים על אירוח באווירה ביתית מחד ומקצועית מאידך.

בצהריים מציע המקום ארוחות עסקיות, בסופי שבוע מוגשות בבקרים גם ארוחות בוקר, ואילו הערב מציע טשרניחובסקי 6 ארוחה לאור נרות עם מוסיקה מלטפת ותפריט קלאסי.

 

טשרניחובסקי 5, תל אביב

טלפון: 03-6208729

שעות פתיחה: ב'-ה' 12:00-24:00

שישי-שבת 10:00-24:00

אתר אינטרנט


בתמונה:  צ'ולנט בטשרניחובסקי 6 צילום: דן פרץ

 

{loadposition google02}