המתכון להכנת טראפלס קפה ושוקולד באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רכיבים
200 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל חלב שקדים
50 גרם חמאה
2 כפות אספרסו
3 כפות אבקת קקאו
פצפוצי שוקולד
2 כפות אגוזי לוז קצוצים
אופן הכנה
ממיסים את השוקולד בסיר יחד עם חלב השקדים, הקפה והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.
מניחים בצד לצינון בטמפרטורת החדר עד שהתערובת הופכת למשחה שניתן לעצב.
יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה, מצפים אותם באבקת קקאו ופצפוצי השוקולד
ומצננים במקרר עד להגשה.