מסעדת סילו של שף אסף גלזר הממוקמת בפארק פרס בחולון, מחדשת את הבראנץ' המפורסם שמוגש מדי שישי ושבת בבוקר עם מגוון מנות חדשות. בראנץ בסילו בסוף השבוע ידוע בזכות המאפים הטריים מטאבון העצים, מגוון הפתיחים שניתן למלא עוד, עיקריות ביצים לבחירה, מימוזה (שניתן להחליף בשתיה חמה ומיץ) וסיום של עוגה בחושה ביתית.
תפריט הבראנץ' החדש:
בגזרת הצ'יקטי לפתיחה
פוקצ'ינות, בריוש, לחם דגנים, ראגו עדשים שחורות על יוגורט, גבינות בוטיק משתנות, גבינת שמנת וממרח עגבניות מיובשות, גבינת לאבנה, כרובית בטחינה סלק ובוטנים, זוקיני צלוי עם סלסה ופטה, חומוס ביתי, סלט טונה, גרבלקס, עלי גפו, סלט סלקים, קפונטה – תבשיל חצילים סיציליאני, קולורבי בפסטיס מיץ תפוזים ופקאן סיני, חצילים בטעם כבד, אדממה עם סלסת עגבניות, פטה וגרידת לימון.
פרימי – למרכז השולחן
מאפה פילו במילוי גבינות
קרם פולנטה ביתית וזוקיני צלוי
פיצאטה מרגריטה מטאבון עצים
סקונדי – מנת ביצים לבחירה
סלט ביצים – בצל מקורמל, שמיר, בריוש צרוב בחמאה
קורנטו מקורמל – ביצת עין, פייקון ומייפל
פריטטה ורדה – זוקיני, תפו"א ועשבי תיבול
אומלט טוסקני – תפו"א, גמבות, בצל, עשבי תיבול וגבינת פטה
אומלט קון סלסיצ'ה – צ'וריסו, פפרוני ועשבי תיבול
שקשוקה – תבשיל עגבניות פיקנטי, ביצי עין, גבינת פטה
מחבת נוסח פלורנטין – תבשיל שמנת ותרד, ביצי עין וגבינת פטה
פרנץ' טוסט – קרם אנגלז, קרמל מלוח, מסקרפונה ופירות
בין המנות אופציות טבעוניות וללא גלוטן
הבראנץ' של סילו
119 שקלים לאדם
שישי ושבת 09:00-12:00 (שישי החל מ-08:00)
מסעדת סילו, פארק פרס חולון
לתפריט הבראנץ' המלא: https://www.silo.co.il/Menu/breakfestbrunch