קינוחי חורף חדשים בגלידת שקד

שקד אספרסו בר גלידריית בוטיק יוצאים עם סדרת קינוחי חורף. הקינוחים מבוססים על קינוחים מצרפת ואיטליה כשלכל אחד מהם מתווסף טוויסטshaked8112

 על הקינוחים מנצח השף קונדיטור של שקד – מיכה תבור.

 

פה-אול'ה – לחמנייה מתוקה במילוי גלידה בטעמים שונים.

מינסטרונה פירות יער עם גלידת קוקוס

גליבו – תחתית של ביסקוויט משודרג בליווי גלידה במרקם קציפתי ושוקולד חם

קלצונה – מאפה בצק מקופל וממולא במגוון טעמים:

• נוטלה ומסקרפונה

• נוטלה וחלבה

• נוטלה וברס (אגוזי לוז)

• נוטלה בננה

• סולו נוטלה

 

"שקד" אספרסו בר גלידריית בוטיק בנמל ת"א מציעים גלידה מחומרים טבעיים בלבד ומחומרי גלם ייחודיים המיובאים מאיטליה. ארוחות בוקר, כריכים, סלטים, פוקאצ'ות הנאפות במקום ומגוון קינוחים מתחלפים.

 

ניתן להשיג בשקד בנמל תל אביב, האנגר 7

שעות פעילות: 24/7

טלפון : 03-5465858


צילום: יעל צור


{loadposition google02}