בראוניז בייגלה מלוח

מתכון להכנת בראוניז בייגלה מלוח באדיבות המותג UNIQUE מבית מייסטר והקונדיטורית עמית פרטוש. מתכון להכנת 30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30

בראוניז בייגלה מלוח. מתכון וצילום - עמית פרטוש
בראוניז בייגלה מלוח. מתכון וצילום – עמית פרטוש

מרכיבים לבצק

150 גרם חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח

מרכיבים לקרם וניל

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

להגשה: בייגלה מלוח, שבור

אופן ההכנה בראוניז

להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)

לטרוף פנימה את הסוכר

להוסיף ביצים, אחת אחת

להוסיף קמח ומלח

לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי

להעביר את הבלילה לתבנית משומנת

לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו

לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים

להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא

להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות

מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

אופן הכנה קרם וניל

להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה

לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל