בבר האוכל רוחאן בירושלים, הפועל ברחוב הלל בלב העיר, השיקו השבוע תפריט חדש ומגוון עם מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. בתפריט עליו אמון השף אוראל קמחי יצרו תמהיל שישתלב היטב עם בר האלכוהול והיינות העשיר שמתאים לבילוי של זוגות, משפחות וחברים.
בתפריט הראשונות
טרטר דג – בריוש, אספרגוס, ריבת חלפיניו ואבן יוגורט ב-68 שקלים
שיפוד מוסר ים – גלייז צ׳ילי מותסס דבש, פרחי הדרים, יוגורט נענע, עלים חריפים ובצל מוחמץ ב-73 שקלים
בעיקריות
לחמניית המבורגר שפונדרה המורכבת משפונדרה בבישול ארוך, איולי פפריקה מעושנת, רוקט ובצל מוחמץ ב-72 שקלים
סטייק כרוב בצלייה איטית המורכב מרידיפיין טחון, קרם קולורבי וצ׳ימיצ׳ורי שקדים ב-75 שקלים
בקינוחים
נמסיס שוקולד, פופקורן מקורמל, גלידת קרמל מלוח וקצפת ב-48 שקלים
קרואסון פודינג-שקדים מסוכרים וגלידת קורנפלקס ב-48 שקלים
רוחאן
רחוב בן סירא 5 ירושלים
שעות פעילות: בוקר בימים א׳-ו׳: 08:00-11:30, ערב בימים ב׳-ו׳: 19:00-00:30, שבת: 20:00-00:30
טלפון: 050-5885434