לקראת חגי תשרי מציעים ביקבי רקנאטי להעלות על שולחן החג יינות מסדרת רקנאטי – קברנה סוביניון, ושרדונה
קברנה סוביניון 2012
ענביו הקברנה סוביניון הגיעו מכרמים נבחרים בגליל העליון. היין בעל גוף מלא ועשיר, חמיצות מאוזנת וטאנינים נעימים. שזיף ודובדבן, קאסיס ופלפל שחור, וניל ואגוז מוסקט הם הניחוחות שמאפיינים אותו. יין זה יתאים במיוחד לליווי נתחי בקר, ומאכלים מהמטבח האיטלקי לצד גבינות מיושנות.
טמפרטורת הגשה מומלצת: 16-18 מעלות.
מחיר מומלץ לצרכן : 59 שקל
שרדונה 2012
רקנאטי שרדונה 2012 הינו יין אלגנטי בעל גוף מלא וניחוחות וטעמי פירות טרופיים, לימון ואשכולית לבנה, המלווים בארומת תבלינים ועץ אלון. כחצי מסך היין התיישן על משקעיו ("Sur Lie") בחביות עץ אלון צרפתי מבורגון, בזמן שהחצי השני הותסס והתיישן במיכלי נירוסטה בלבד. השילוב ביניהם יוצר יין רענן ואלגנטי המשלב בהרמוניה את ארומת פרי השרדונה עם המרקם החמאתי וארומת עץ האלון שמקורם בחביות. מומלץ להגיש צונן היטב (14-12 מעלות), כאפריטיף מהנה לארוחות, או כבן לוויה לכל סוגי הדגים, סלטים עשירים, פסטות על בסיס שמנת, או גבינות קרמיות כמו "ברי", "קממבר" ודומותיהן.
מחיר מומלץ לצרכן: 59 שקל
{loadposition google02}