סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

חברת פסטה ריקו מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון להכנת סלט ירקות עם קרוטוני רביולי שמכינים עם הרביולי של פסטה ריקו.

סלט ירקות עם קרוטוני רביולי צילום נמרוד סונדרס
סלט ירקות עם קרוטוני רביולי צילום נמרוד סונדרס

מצרכים (לכ- 2-4 סועדים)

1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו"

ציפוי

1 ביצה טרופה

1/2 כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח / פלפל שחור

סלט

צרור עלי חסה / עלי בייבי

1/2 בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 פלפל גמבה צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

רוטב ויניגרט הדרים מנצח

1/2 כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל דיז’ון גרגירים

1 כף דבש / סילאן

1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורן מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה

בקערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.

מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.

חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.

בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.

שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.