חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס אירחה תחרות פודטק בינלאומית
חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס, קרן ההשקעות הספרדית קרדומן, המרכז הקולינארי אסיף וסטארט-אפ ניישן סנטרל,…
שף ערן שוורצברד יוביל וינהל את מגמת האפייה במכללת אורט דן גורמה
שף ערן שוורצברד, מהקונדיטורים המובילים והמוערכים ביותר בישראל, יוביל וינהל את מגמת האפייה המקצועית החדשה במכללת אורט…
קטשופ היינץ במנות אישיות חוזר למטבח המוסדי
דיפלומט, יבואנית היינץ בישראל, משיקה קטשופ היינץ במנות אישיות למטבח המוסדי, המותאמות למסעדות, משלוחים, חברות קייטרינג ועוד
דבש שיזף ישראלי זוכה להתעניינות באיחוד האמירויות
דבש שיזף הינו דבש זני המופק מצוף פרחי עצי ושיחי השיזף. ערכו גבוה בשל מיעוט בכמות הדבש המופקת ממנו, זמינותו המוגבלת והסגולות התזונתיות, בריאותיות, בעיקר…
מגדלי הפירות: עליה ביבול השקד שיעמוד השנה על כ- 8,000 טון
למרות החמסינים הגדולים, זו שנה טובה למגדלי השקד הישראלי, עם עליה ביבול השקד ושיפור מסוים ביבולים, בעיקר במטעי השקד בצפון הארץ. המגדלים מדווחים על עליה…
שף בעל שני כוכבי מישלן מצטרף לזעפרן-טק כשגריר עולמי של המותג
השף הספרדי עטור הפרסים, קיקו מויה, מונה לתפקיד השגריר העולמי של החברה הישראלית זעפרן-טק (Saffron-Tech)
השף עומרי כהן ייצג את ישראל בתחרות פסטה בינלאומית
לראשונה בתחרות הבינלאומית "השף הצעיר והמבטיח" שנערכת באיטליה, משתתף שף ישראלי, עומרי כהן בן 32 , המשמש כשף מסעדת ווסט סייד, במלון רויאל ביץ בתל-אביב…
מלח הארץ זכתה בפרס חדשנות על מוצר להפחתת נתרן במוצרי מזון תעשייתיים
חברת מלח הארץ זכתה בפרס IFT17 Innovation Award – פרס החדשנות היוקרתי, בתערוכת המזון IFT17 Food Expo עם מוצר הדגל שלה – אוממיקס (Mediterranean Umami)…
השפים תמיר גל ייצגו את ישראל בתחרות הבישול הבינלאומית של ISS העולמית
לקראת תחרות הבישול הבינלאומית של תאגיד ISS העולמי בדנמרק בחודש הבא, התקיימה ביום רביעי האחרון תחרות השפים של ISS ישראל
שקיקי מלח מופחת נתרן של מלח הארץ יוגשו בארוחות בטיסות אל על
אל על, משתפת פעולה עם חברת "מלח הארץ" – היצרנית העיקרית של מלח בישראל. שתי החברות, יצאו במהלך משותף בעל היבט בריאותי, במסגרתו יוגשו שקיקי…
Wix מציעה פתרון למסעדות להזמנות און ליין
חברת WIX המציעה פלטפורמה לפיתוח נוכחות אינטרנטית מקצועית, הודיעה על השקת Wix Restaurants, פתרון טכנולוגי מקיף לבעלי מסעדות
פוד אקספו 2016 – כנס לשוק המזון המקצועי
FOOD EXPO 2016 כנס מקצועי של פתרונות וחדשנות קולינארית לשוק המקצועי, יתקיים ביום שני ה-16/11/15 בין השעות 12:00-19:00, באולם התצוגה של חברת נעמן בראש העין
חברת סידס נכנסת לתחום חבילות השי לשוק המוסדי
חברת סידס נכנסת לתחום חבילות השי לשוק המוסדי ומשיקה לקראת ראש השנה, סדרה של מארזי שי לחג במחירים הנעים החל מ–55 שקלים עד 400…
Wix רוכשת את OpenRest הישראלית
חברת Wix רכשה את חברת OpenRest, אשר פיתחה מערכת לניהול ולהזמנת משלוחים ממסעדות באינטרנט ובמובייל
יינות טוליפ ישווקו ברשת Kafer בגרמניה
רשת המזון היוקרתית הגרמנית Käfer בחרה ביינות של יקב טוליפ לאחר ביקור של נציגיה בישראל
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון