פבלובה תותים וקצפת

המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת פבלובה תותים וקצפת

פבלובה תותים וקצפת צילום יחצ Beko
פבלובה תותים וקצפת צילום יחצ Beko

רכיבים

3 חלבונים

קורט מלח

150 גרם סוכר

150 גרם קמח

רבע כפית צבע מאכל אדום

גביע ריבת תותים

מיכל קצפת מוכנה

חבילת תותים טריים

אופן ההכנה

בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.

נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.

נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.

נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.

בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.

בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.

נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.

נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.

נפזר קצפת ותותים ונגיש.