שטראוס הוציאה פסטה טרייה בשיתוף פעולה עם שף מסעדת PASTA MIA

שטראוס מזון טרי משתפת פעולה עם שף מסעדת פסטה מיה ומוציאה רביולי סלק וריקוטהוטרטלונה ריקוטה שום ושמן זיתpasta16313


לדברי אלי איצקין, מנכ"ל חטיבת מזון טרי בשטראוס: "שיתוף הפעולה עם ג'ורג'יו סופינו ופסטה מיאה הוא חלק מהשאיפה שלנו בחטיבת מזון טרי לאוכל מצוין שתבסס על הרכיבים הטובים ביותר. ג'ורג'יו חולק איתנו ערכים משותפים של אהבה לאוכל ולאנשים ואנחנו שמחים על ההזדמנות לפתח יחד הצעה חדשה ושונה בקטגוריה. החידוש בסדרה הוא במילוי המיוחד של סלק וריקוטה טרייה ברביולי וריקוטה, קונפי-שום ושמן זית בטורטוליני, תחת הנגיעה האיטלקית הייחודית של ג'ורג'יו. הבשורה שהפסטות החדשות מביאות לבישול הביתי – פסטה טרייה ממולאת ולא שגרתית –ממשיכה את הדרך שלנו בפיתוח קטגוריית הפסטה הטריה בישראל תחת המותג שטראוס. כל זאת באריזות המוכרות שלנו תחת עיצוב משותף לנו ולפסטה מיאה , במשקל המוכר וללא שינוי במחיר לצרכן."

אלעד רביד, מנהל שיווק בחטיבת מזון טרי בשטראוס מוסיף: "ההשקה החדשה מסכמת חודשים ארוכים של ימי בישול ארוכים, ניסיונות, אוכל טוב ושיחות ארוכות של צוות הפסטה שלנו בשטראוס עם ג'ורג'יו וצוות פסטה מיאה. ג'ורג'יו מביא איתו מסורת איטלקית אמיתית ונדירה יחד עם חדשנות ויכולת להתאים את הטעמים גם לקהל המקומי והעבודה המשותפת היתה תענוג וכבוד עבורנו. אנחנו מקווים שהרכיבים הטריים, המתכונים הייחודים והתהליך המוקפד ייצרו עניין אצל כל מי שמעוניין לבשל פסטה ממולאת איכותית במטבח הביתי, בנוחות מירבית וללא ויתור על הטריות והטעם. כמו כל סדרת פסטה שטראוס, גם סדרת פסטה מיאה מבוססת על בצק פסטה טרי ואיכותי מקמח סמולינה, ירקות טריים וגבינות איכותיות. הפסטות יכולות להוות ארוחה בפני עצמה, עם רטבים שג'ורג'יו פיתח ומפורטים על גבי האריזות או אם כל רוטב קלאסי אחר, או מנה ראשונה וטעימה בארוחה איטלקית מושלמת."

רביולי סלק וריקוטה – רביולי טרי ואיכותי ממולא ברכיבים הטובים ביותר – סלק טעים ומתקתק, גבינות ריקטוה ומוצרלה עשירות טריות ותבלינים עם איטלקיים מסורתיים. 

טורטלונה ריקוטה שום ושמן זית – טורטלונה טרי ומפנק ממולא בהמון אהבה ברכיבים ארומטיים – גבינת ריקוטה נימוחה, קונפי שום, פטרוזיליה ושמן זית עדין.

סדרת פסטה מיאה, בדומה לסדרת הפסטה הטריה של שטראוס, היא ללא חומרים משמרים ובעלת חיי מדף של כ-30 ימים. הפסטות ניתנות להקפאה במקפיא הביתי לעוד חודשיים נוספים, ללא פגיעה באיכותן או טעמם.

הכנת הפסטה הינה קלה מאד: דקה במים רותחים או להקפצה ברוטב חם ובגב האריזה ניתן למצוא גם מתכונים לרטבים אישיים של השף ג'ורג'יו.

סדרת הפסטה הטרייה הקלאסית של שטראוס כוללת: רביולי גבינה קלאסי, רביולי בטטה, טורטליני פטריות וגבינה, טורטליני שלוש גבינות וטורטליני תפוח אדמה ובצל.

מחיר מומלץ לצרכן: 19-23 שקל לאריזת 400 גרם בהתאם למדיניות מחיר הקמעונאי בנקודת המכירה
שתי הפסטות במהדורה מוגבלת בלבד ניתן להשיג ברשתות השיווק ובמסעדות
כשרות: כל המוצרים הינם חלביים בכשרות מהדרין של בד"ץ שארית

{loadposition google02}