בליבה של המושבה הגרמנית ממוקמת מסעדת נינו במושבה המציעה מגוון מנות מהמטבח הים תיכוני עם נגיעות מבירות קולינריה שונות מהעולם. מסעדת נינו במושבה נפתחת בניצוחו של השף והבעלים דוד גולן. במסעדה ניתן למצוא מנות כמו: טורטליני בשר בציר סלק וחומץ בלסמי עם ירקות שורש, מאפה כורדי ממולא בבשר, ניוקי כבדים, מבחר מנות בשרים, פסטות בעבודת יד, ועוד מגוון מנות.
בחלל המסעדה ממוקם טאבון גדול אשר בו נאפות פוקאצ'ות מיוחדות עם שלל מילויים שונים כמו: מסאחן, אסאדו – בשר מפורק, פוקצ'ה טורקית עם בשר טחון בתיבול מקומי ועוד ועוד.
מסעדת נינו במושבה נפתחה לאחר מסע קולינרי ארוך של השף דוד גולן במטבחים הלוהטים של ארצות הברית וירושלים. למסעדה החליט לקרוא נינו -ילד בספרדית במושבה (השכונה בה ממוקמת המסעדה).
בין המנות הראשונות
מאפה כורדי ממולא בשר – מגיע עם סלסה וטחינה לבנה 52 שקלים
מחבת פטריות ובטטה – דואט פטריות,בטטה ותפו״א קריספי ברוטב סויה וסילאן עם בוטנים ובצל ירוק 52 שקלים
טורטליני סלק – טרקליני עבודת יד ממולא בבשר בקר בציר סלק וחומץ בלסמי עם ירקות שורש 56 שקלים
המעורב של נינו – טחול,כבד עוף,חזה עוף ובצל מקורמל על טחינה ומקל פוקצ׳ה 58 שקלים
רוסטביף – סינטה צרובה עם סלט עלי רוקט ורוטב רמולד 58 שקלים
נישנושי בקר – בצל מקורמל, עגבניות שרי, בוטנים ונבטים 64 שקלים
בין המנות העיקריות
כבד עוף – מוקפץ בסויה וצ׳ילי מתוק עם בצל מקורמל ופירה צוענים 72 שקלים
חזה עוף -חזה עוף בגריל מוגש עם אורז צהוב וסלט אישי 74 שקלים
קבב מבגדד – ירקות קלויים חציל שרוף וקרם טחינה. 82 שקלים
פרגיות בעשבי תיבול – עם אורז ״ירוק״ בעשבי תבלין, חמוציות, שקדים ובצלי שלוט. 89 שקלים
סטייק סינטה – בטטה מדורה, ירקות גריל ושעועית ירוקה 162 שקלים
אנטריקוט – נתח מיושן עם צ’יפס הבית, שעועית ירוקה וצ׳ימיצ׳ורי 172 שקלים
המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע (למעט שישי) בין השעות 12 ועד אחרון הסועדים, בצאת השבת המסעדה נפתחת כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הסועדים, המסעדה כשרה למהדרין .
המקום מכיל כ-80 מקומות ישיבה, בנוסף ישנו מתחם וי.איי.פי אשר מכיל עוד כ-60 מקומות. כמו כן ניתן לקיים אירועים במסעדה עד כ-130 מוזמנים.
רחל אימנו 2 ירושלים
טל׳: 02-5638000
כשרות מהודרת רובין