בתחרות הקוקטיילים של ליקר מידור, שנערכה זו השנה הראשונה בישראל זכתה במקום הראשון המתמודדת היחידה בתחרות המיקסולוגית עדי קייזרמן
בתחרות התחרו 12 מיקסולוגים בכירים, נציגי הברים המובילים בישראל, על תואר הכבוד אלוף המיקסולוגים בהכנת קוקטיילים של ליקר מידורי. פאנל השופטים בתחרות כלל את השף עומר מילר, העיתונאית הילה אלפרט, גל יניב מנהל הדרכה בחברת הכרם, יבואנית היין והאלכוהול מהגדולות בישראל, נציג שוופס נועם גזית, ומומחי אלכוהול בכירים נוספים מעולם האלכוהול הישראלי.
קייזרמן, חיה בתל אביב, עוסקת בתחום, שהוא לרוב עולם של גברים מעל 13 שנה, וייצגה את ישראל במספר תחרויות קוקטיילים בינלאומיות ברחבי העולם, בניהם תחרויות בינלאומיות בפינלנד, פולין, איטליה, צ'כיה ועוד. מעבר לעבודתה מאחורי הבר בקפה איטליה קייזרמן היא מדריכה בכירה בבית הספר לברמנים זמן אמיתי.
במעמד הזכייה הודתה קייזרמן שאין מספיק נשים בתחום, וחבל. ראוי שישתלבו עוד נשים בתחום, אמרה. על תרבות הקוקטיילים בארץ סיפרה קייזרמן שהתרבות אינה מפותחת מספיק והקוקטיילים המוגשים בברים ובמסעדות בישראל לא זוכים לצערה לאותה הערכה לה זוכות מנות השף המוגשות במסעדות השונות.
בכל שלב בתחרות התחרו מאחורי הבר שני ברמנים אשר רקחו כל אחד קוקטייל אחד בשלושה העתקים בזמן מוגבל של 7 דקות, הכולל גם את זמן הכנת העמדה. במהלך ההכנה העבירו הברמנים הסבר על הכנת הקוקטייל, קישטו הקוקטיילים בעיטורי וחיתוכי פירות שונים והגישו לפאנל השופטים. קריטריונים לשיפוט בתחרות, היו קריטריונים מוקפדים ביותר וכוללו את הפרמטרים הבאים: טעם, ארומה, מראה ויצירתיות.
צילום קובי בכר
{loadposition google02}