החיבור בין עסיס התפוח לוויסקי (מאלט במקרה שלנו) בטעם מודגש, "תוצרת בית" קיים עוד מימי המושבות הראשונות בניו אינגלנד, לימים ארצות הברית של אמריקה
בגירסתו הראשונה היה זה רום, שהיווה את הבסיס הכוהלי לליקר מקורי זה, מאחר שוויסקי לא היה מצוי באותה סביבה. לימים הוחלף הרום בוויסקי מאלט מקומי, כאשר המשקה הפך למעין "Cult brand" בבתי החווה הפזורים באפריהן של מדינות צפון המזרח האמריקאי הקלאסי
התווית אשר לא שונתה מזה 115 שנים, מתארת את מלאכת סחיטת התפוחים בידי האיכר (או פועלי החווה) וערימת פרי מתחת לעצים שברקע. הנקטר זורם בשטף החוצה – אל תוך החבית החצויה וזה מועבר לחביות אטומות לשם תסיסה. בהמשך התהליך, מוהלים בוויסקי (יותר מ – 20% בנפח) מיישנים קמעה ומוציאים למכירה בחנויות הסביבה.
הבקבוק המיובא לארצנו מיוצר תחת רישיין בדנמרק – הידועה במטעי תפוח העץ שטעמו מעולה (למיצים ונקטר במיוחד) כאשר הוויסקי מיובא מאירלנד, ארצות הברית וסקוטלנד – זו הסיבה שהמילה וויסקי עדיין מופיעה על התווית בנוסח האמריקאי.
מגוויר'ס שותים בשוטים קפואים ואפשר גם למהול בוויסקי, כאוות נפשו של הנהנה.
מחיר לצרכן: 170 שקל
ניתן להשיג בחנויות האלכוהול המובחרות
וויסקי תפוחים – מגווירס צילום עומר דניאלי