מזללת הבשר הירושלמית מחנה אסאדה, בבעלותם של אתי וירון ישפה, בעלי מסעדת בלאק איירון בעיר הבירה, ממשיכה להתרחב ופותחת מזללה חדשה בתל אביב, בסמוך לכיכר רבין. אחרי ההצלחה של הסנונית הירושלמית, אותה הכתירו פודי'ז ועיתונאים רבים כ"אוכל הרחוב הטעים ביותר בירושלים", ומקום חדש שנפתח במקביל במודיעין, מגיע כעת אח שלישי למשפחה, מחנה אסדה בתל אביב.
מחנה אסאדה מציעה תפריט של כריכים, המוגשים בחלה טרייה הנאפית במקום. הכריכים מוגשים בגליל מעוצב מחומר מתכלה לשימוש חוזר, כחלק ממחויבות המזללה לשמירה על הסביבה.
התפריט של מחנה אסאדה מחולק לשני חלקים עיקריים: כריכים בלחמניית חלה קלועה ומנות ונתחי בשר במגש.
בגזרת הכריכים תמצאו, מעל כולן, את מנת הדגל של המקום – אסאדה, כריך בשר אסאדו בצלייה ארוכה. בנוסף ישנם כריך סטייק אנד אגז, כריך מילנזה ארגנטינאי, שהוא למעשה שניצל בקר עם סלט ביצים, כריך שניצל עוף עם חציל מטוגן, כריך שורט ריב מעושן עם איולי נענע הדרים וכריך טבעוני עם בשר חדש של רדפיין מיט.
בקטגוריית המנות במגש תמצאו את אסאדה אנימל סטייל – אסאדו בצלייה ארוכה עם צ'אנקי פוטטו צ'יפס, גם בגרסה רגילה וגם בגרסה קטוגנית. בנוסף, מגש מילנזה ארגנטינאי – שניצל בקר עם פוטטוס, סלט ביצים ועוד, שניצל עוף עם צ'יפס קריספי, חזה עוף בגריל על רצועות כרוב, צ'וריסוס עם כרוב צלוי, טחינה וסלסה ולבסוף – מגש בריסקט מעושן עם צ'יפס וסלט ביצים.
לצד כל אלו ישנה גזרת התוספות הכוללת צ'אנקי צ'יפס, צ'יקן פופקורן וירקות כבושים, ולקינוח גלידת קרמל מלוח עם קראמבל קקאו מלוח ופרעצל.
לדברי אתי ישפה: "אחרי ההצלחה של מחנה אסאדה בשוק מחנה יהודה ומודיעין אנחנו מאד מתרגשים להגיע לתל אביב. בנינו סניף שיהיה ראוי לעיר הגדולה וחשבנו על כל פרט ופרט: פרזנטצית ההגשה, המוזיקה, העיצוב והאווירה במקום. אנחנו מביאים בשורה חדשה לנישת כריכי הבשר ומאמינים שהקהל ירגיש את ההשקעה בחומרי הגלם ובפרטים הקטנים".
כתובת: מלכי ישראל 8 תל אביב
משלוחים וולט ותן ביס
שעות פעילות: א-ד 12:00-23:00, חמישי 12:00-24:00, מוצ״ש שעה לאחר צאת השבת עד 24:00
טלפון 077-3627518
תפריט המסעדה ספטמבר 2024