מסעדת הגורמה "לה רוטיסרי", השיקה את תפריט החורף החדש שלה, שכולל טעם בינלאומי מובהק התואם את האווירה הקוסמופוליטאנית של המסעדה. מסעדת "לה רוטיסרי", מקום אינטימי, אשר ממוקם במרכז האפיפיורי נוטרדאם בירושלים, מול השער החדש של העיר העתיקה
השף הראשי רודריגו גונזלס-אליאס, הוסיף טעמים אסייתיים ואפריקאים לתפריט החדש בהשראת טעמי יבשות אלו. תוך שימוש במרכיבים הטריים והמובחרים שקיימים בשוק, יצר השף רודריגו מנות חדשות בהשראה אסייתית כמו לוקוס בגריל על מצע של אטריות הדרים-טריאקי ופטריות שיטאקי וטונה טטאקי מאקי סושי, לצד מבחר של מנות מהמטבח המרוקאי הכוללות טאג'ין טונה, טאג'ין עוף וטאג'ין כבש.
השף הראשי גונזלס אליאס: "הטעם הבינלאומי בתפריט החדש שלנו, משקף את האווירה, מגוון הלקוחות והשרות ברמה הבינלאומיות. האתגר שלי הוא לשמר את הרמה הבינלאומית תוך שימוש במרכיבים מקומיים מהאיכות הגבוהה ביותר ולרענן את התפריט עם מנות חדשות וחדשניות".
המנות החדשות הן פרי שיתוף פעולה בין השף רודריגו והלקוחות שלו. התפריט פותח במשך מספר שבועות על ידי השף, וקיבל את הגושפנקה של הסועדים, שבמסגרת מבצעים מיוחדים שנערכו, סיפקו משוב ל
אחר טעימת המנות שבתפריט המסעדה. מנות אחרות חדשות בתפריט, כוללות מרק שום מסורתי ספרדי-קסטיליאני ("שום הוא הטעם המועדף בישראל"), סלט ארוגלה, מנגו, וגבינת עיזים בגריל עם ויניגרט פירות יער ("ארבעת הטעמים עובדים יחד כמו סימפוניה"); ריזוטו דלעת שרימפס רך ("אני התאהבתי במנה זו כאשר עבודתי במסעדה במדריד לפני 12 שנה") ויונה צלויה עם ריזוטו פרמזן ("לטעם החזק של הציפור אסור לשלוט את המנה").
אפילו מנות "הדגל" הפופולאריות של המסעדה קיבלו טוויסט חדש. הן כוללות פילה בקר עם פטריות בשמנת דיז'ון, טנדרלוין חזיר אפוי ברוטב דבש חרדל דיז'ון, אנטריקוט אנגוס עם רוטב בלו סטילטון עדין. "לה רוטיסרי", בעלת התקרות המקומרות, עיצוב פנים בסגנון אבן ירושלמית ושירות ברמה אירופאית, פתוחה שבעה ימים בשבוע ובחגים, ומציעה אלטרנטיבה קולינרית מרעננת לסופשבוע וחג בירושלים.
"לה רוטיסרי", דרך הצנחנים 3 ירושלים (מול השער החדש)
להזמנות, 02-6279114. חניה חינם.
שעות פתיחה: ראשון – חמישי 18:30-23:00, שישי ושבת 12:30-16:00
בתמונה: מאקי סוף טונה טטאקי וצילום המסעדה צילום: דניאל פרלמן
{loadposition google02}