קבבונים על האש

המתכון הכי קל וטעים להכנת קבבונים על האש נחשף – הסוד הוא בתיבול. לקראת יום העצמאות השף הפרטי רונן ורה מנדב מתכון עם אזהרת התמכרות.

קבבונים על האש צילום לימור כרסנטי יחסי ציבור
קבבונים על האש צילום לימור כרסנטי יחסי ציבור

חומרים לארוחה ל-10-12 איש

מצרכים לתערובת

200 גרם שומן כבש

800 גרם צלעות- בשר מספר 2

התיבול לקבבונים

20 גרם פלפל אנגלי

10 גרם פלפל שחור

5 גרם קינמון

5 גרם הל

25 גרם מלח

15 גרם אגוז מוסקט

אופן הכנה

מערבבים היטב לתערובת אחידה את הבשר והתבלינים

מסדרים את הצורה של הקבב

צולים

מזלפים טחינה

מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה למעלה

השף הפרטי רונן ורה

https://instagram.com/meat_champ_ronen_vara