עשרים וחמש שנות קיומו הפכו את איטליז "איוו" הוותיק לחלק בלתי נפרד מהנוף הירושלמי. "איוו", מוסד קולינארי ירושלמי, פותח בשוק הנמל את החנות השנייה שלו, הראשונה בתל אביב
ההצלחה רבת השנים של "איוו" נעוצה כמובן באיכות הבשר, במקצועיות ובטיפול המופתי בכל נתח בכבוד הראוי ובאופן והמתאים לו ביותר. מעבר לכך, ניתן לקבל הסבר מקצועי ומענה לכל שאלה בענייני בשר, וכן ליהנות גם משפע מתכונים מתאימים של אבי בן דוד, האיש והאגדה מאחורי "איוו". את הכשרתו כקצב רכש אבי בן דוד בגרמניה, שם השתתף בהשתלמויות רבות, ובסדנאות מומחים מקצועיות בתחום לאורך השנים.
את החנות התל-אביבית יפעיל ראם אזובל, המהווה חלק בלתי נפרד מ"איוו" בשנים האחרונות, ומסייע להשלים את התמונה בזכות הידע הרב שלו בתחומי הקולינריה והמסעדנות וניסיונו העשיר כשף של מסעדת "מונא" הירושלמית.
ה"אני מאמין" של אטליז ומעדניית "איוו" הוא טריות הבשר ובחירת הנתחים הטובים והאיכותיים ביותר. על כל אלו תוסיפו ניקיון תהומי, עובדה לא פחות חשובה כאשר מדברים על איטליז, ושירות עד לפרטים הקטנים. שירות שכזה בא לידי ביטוי באפשרות להזמנה טלפונית, הזמנת נתחים מיוחדים, ואפילו חיתוך וסידור הבשר מראש על מנת לקצר את זמני העבודה במטבח. כל אלה מעידים על תשומת הלב והחשיבות שמעניקים ב"איוו" לכל לקוח ולקוח.
שוק הנמל – שעות פתיחה
ב-ה, 8.30-20.00 (בכל ימות השבוע, מסעדות עד 23.00)
שישי, 7.00-17.00
שבת, 9.00 –18.00
צילום: ראם ניר
{loadposition google02}