מסעדת 'איטלקיה בפשפשים', משיקה בימים אלו תפריט חורף מחמם, המציע מגוון מנות מיוחדות וחדשות כמעט בכל חלקי התפריט. לצד מנות הדגל, הוסיף שף המסעדה פז רוטנברג, מנות איטלקיות אותנטיות, בוריאציות ובפרשנויות אישיות, המתאימות במיוחד לחיך והטעם ישראלי
בין המנות החדשות של תפריט החורף:
ראשונות
אנשובי שלם של 'Ortiz'- מוגש ליד סלט קטן של אורוגולה, צנונית, בצל סגול, לימון ושמן זית. 32 שקל
סלט פומודוריני קפרזה- עגבניות שרי, כדורוני מוצרלה, מיקרו בזיליקום ושמן זית- 42 שקל.
קרפצ'יו הרינג- הרינג מלוח, בצל סגול, בצל ירוק, פלפל שחור גרוס וקרם פרש- 38 שקל.
ברוסקטה חמה- ריקוטה פרסקה, גרדת לימון, בזיליקום ועגבניות אפויות חמימות- 26 שקל.
ריזוטו אה-לה מילאנזה- עם זעפרן, בצל, פרמז'ן וחמאה- 36 שקל.
פסטות
אליו אוליו אספרגי- זוקיני- שמן זית, אספרגוס, זוקיני,שום קונפי, אורגנו טרי ופירורי לחם- 42 שקל.
חמאת פסטו פרימוורה- פסטו, חמאה, כרובית, ברוקולי ושקדים קלויים- 44 שקל.
טונה סיציליאנית פיקנטית- טונה Bonito מובחרת של Ortiz", רוטב עגבניות, צלפים וצ'ילי יבש- 46 שקל.
ספוריטו- שמן זית, עגבניות טריות, ארטישוק, בזיליקום, יין לבן, חמאה ופרמז'ן- 44 שקל.
ניוקי
עם שמן זית,שום,בייקון,אפונה,פטרוזיליה וקרם פרש 46 ₪.
עם חמאה, שום בטטה, אורגנו טרי ופירורי לחם 44 ₪.
עם חצילים, יוגורט צאן, עגבניות תמר תלויות ובצל ירוק 44 ₪.
בחמאת אנשובי של Ortiz, שום ,ריקוטה, זיתי קלמאטה ובזיליקום 46 ₪.
סירופ בלסמי- מתקתק,שום, שני סוגי פטירות , שמן זית , אורוגולה וקרם פרש 46 ₪.
פיצות
משפחת הבצלים וגבינת צ'דר- רוטב עגבניות,מוצרלה,צ'דר,בצל חרוך,בצל ירוק ועירית 44 שקל
אמריקנו- רוטב עגבניות, מוצרלה,נקניק פפרוני,בצל סגול ופלפל ירוק טרי- 48 שקל
בטטה ועיזות- רוטב עגבניות, מוצרלה, בטטה אפויה, גבינת עיזים ובצל ירוק- 46 שקל
בייקון פפרוני ופרמז'ן- רוטב עגבניות, מוצרלה, בייקון, פפרוני גבינת פרמג'יאנו- 48 שקל
'איטלקיה בפשפשים'- רח' עולי ציון 16- פינת רח' מרגוזה, שוק הפשפשים, יפו
טלפון- 03-6829678
שעות פתיחה – 12:00 – 00:30
פייסבוק: איטלקיה בפשפשים
בתמונה: פסטה חמאת פסטו פרימוורה צילום: טל בן ברוך
{loadposition google02}