חדש מיחיעם: דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר

יצרנית מוצרי הבשר יחיעם, מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, מרחיבה את סדרת דק-דק ומשיקה שני מוצרים חדשים בסדרה: דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר. המוצרים ללא גלוטן, מכילים כ-14-15 אחוז חלבון ומשווקים באריזות נוחות של 120 גרם עם פתיחה וסגירה רב פעמית.

דק-דק פסטרמה חזה בקר ודק-דק סלמי בסגנון איטלקי של יחיעם צילום חגית בירנבאום
דק-דק פסטרמה חזה בקר ודק-דק סלמי בסגנון איטלקי של יחיעם צילום חגית בירנבאום

סדרת דק-דק של יחיעם כוללת שלושה מוצרים בהם דק-דק פסטרמה בדבש, דק-דק פסטרמה של פעם ודק-דק פסטרה ברביקיו, אליהם מצטרפים שני המוצרים החדשים. הסדרה מתאפיינת בפריסה דקה מאוד של הנתחים (כחצי מ"מ), מה שמעניק לנקניקים ולכריכים המיוצרים מהם מרקם וטעם מיוחדים וטעימים. כל מוצרי הסדרה מושקים במיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם בייצור נקניקים בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם: "אנו שמחים לבשר על החדרת שני מוצרים חדשים  ומרעננים  בסדרת "דק דק" בעיצוב חדש ומושך ובאיכות משופרת. סדרת דק-דק אהובה מאוד על הקהל הישראלי, ולאור הביקוש הגבוה החלטנו להרחיב את המגוון ולצרף לסדרה שני מוצרים חדשים בטעמים נהדרים".

כשר בהשגחת הרבנות הראשית

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14.90 שקלים לאריזת 120 גרם

להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ