בית השקד מכפר תבור משיק חמאת שקד ישראלי, המיוצרת בארץ

בית השקד מכפר תבור משיק חמאת שקד ישראלי, המיוצרת בארץ ומכילה אך ורק 100 אחוז שקדים שגדלו בארץ ונטחנו עם קליפתם. החמאה במרקם רך ובטעם של שקד אמיתי, מתאימה למילוי ואפייה, כבסיס מצוין לרטבים לסלט, לשייקים ועוד וגם פשוט נטורל – על פרוסה, פנקייק, במוזלי, או עם כפית, ישירות מהצנצנת.

בית השקד – חמאת שקד ישראלי. צילום – גיא זיידל

את החמאה מכינים בטמפרטורה מבוקרת של 32 מעלות – כך שסגולותיו וערכיו הבריאותיים של השקד נשמרים באופן אופטימאלי והיא גם עשירה בערכים תזונתיים ובהם: 26 גרם חלבון, 408 מ"ג סידן, 12.5 גרם סיבים תזונתיים, 14.3 גרם פחמימה ו-3.9 מ"ג ברזל (ל-100 גרם מוצר). החמאה היא סנונית ראשונה בסדרת הרכיב הבודד של החברה, שתכלול ממרחים וחמאות שכוללים אך ורק רכיב אחד.

כשר פרווה, בהשגחת בדץ חוג חתם סופר והרבנות האזורית שומרון.

מחיר: כ- 34.90 שקלים (ל-300 גרם).

להשיג בניצת הדובדבן, סטופ מרקט, טיב טעם, בבתי טבע ובאתר  https://nuthouse.co.il/