לקראת פתיחת עונת חורף 2012-2013, ויסוצקי משיקה ארבעה טעמים חדשים בסדרת "ויסוצקי ירוק", במהלך שיכלול חלוקת מאות אלפי דוגמיות במתנה לצרכנים
בנוסף, תאפשר ויסוצקי לצרכנים, לבחור באתר "ויסוצקי ירוק" שלושה טעמים בסדרה, מהם יקבלו דוגמיות התנסות במתנה. הטעמים החדשים בסדרה: תה ירוק לימונית ומנטה, תה ירוק קמומיל, תה ירוק חמוציות ותה ירוק תפוז ומנדרין.
על ארבעת הטעמים החדשים בסדרה
ויסוצקי ירוק לימונית ומנטה – תערובת ארומאטית של תה ירוק סיני בתוספת עלי לימונית ומנטה, הידועים ברפואה העממית כמחזקים את מערכת החיסון. הלימונית מעניקה נגיעות חמיצות ועלי המנטה מוסיפים רעננות – שילוב מאוזן של טעמים.
ויסוצקי ירוק קמומיל – שילוב ייחודי ומעודן לאוהבי הקמומיל. צמח הקמומיל הינו מהוותיקים והידועים בין צמחי המרפא וידוע במסורת הרפואה הסינית כמאזן ומרגיע.
ויסוצקי ירוק חמוציות – הפרי האדמדם, הגדל באגמים קפואים בצפון קנדה, מוסיף לתה הירוק טעם מעודן ויוצר שילוב עשיר בנוגדי חמצון, הידוע ברפואה העממית כמסייע לניקוי וטיהור הגוף.
ויסוצקי ירוק תפוז ומנדרין – שילוב ההדרים בתה הירוק מעניק חווית טעם ייחודית וטבעית עם ארומה מרעננת. תפוז הוא אחד מפירות ההדר הידועים בעושרם התזונתי. פרי המנדרין מוכר ברפואה הסינית כתורם להגברת ה"צ'י" שהוא כוח החיות הפנימי.
סדרת "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה המעשירים את המשקה בטעם וארומה ייחודיים.
סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה , הטעם והטריות של התיון.
הסדרה כוללת 17 טעמים.
מחיר מומלץ לצרכן: 26.99 שקל לאריזת 25 תיונים במעטפות אטומות, ברשתות המזון המובילות.
במהלך העונה, תחלק ויסוצקי מאות אלפי דוגמיות מהטעמים החדשים בסידרה. בנוסף, תאפשר ויסוצקי לצרכנים להזמין דוגמיות מ-3 טעמים לבחירתם, באתר ויסוצקי ירוק green.wtea.co.il
על תה ירוק ורכיב ה-EGCG
התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק.
בשנים האחרונות נעשו מחקרים מדעיים רבים בעולם, כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה- EGCGבפרט.
המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה- EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.
על פי המחקרים, רכיב ה-EGCG הטבעי שבתה הירוק:
• מגביר את קצב חילוף החומרים ותורם לתהליך ההרזיה
• מסייע להורדת רמות כולסטרול
• תורם למניעת מחלות לב ומניעת סוגים שונים של מחלת הסרטן
קשור לשיפור הצלילות המחשבתית והחיוניות הכללית