רשת קפה גרג מציעה מנות ללא גלוטן

רשת קפה גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי מציעה קישים במגוון טעמים, לחמים וקינוח מאפינס גזר ללא גלוטןgreg271211

 

הגלוטן כאמור, הינו חלבון הנמצא בדגנים – חיטה, שעורה, שיפון ושיבולת שועל.

 

מהיום, יוכלו קהל לקוחות רשת קפה גרג, וחולי הצליאק בפרט, המבקשים להוריד את הגלוטן מהתזונה היומית שלהם, להנות מקינוח מאפינס, מלחמים וקישים במגוון טעמים כמו: בטטה, בצל, חצילים, פטריות תרד ועוד. כאמור, הטיפול במחלת הצליאק הינו טיפול תזונתי, נטול גלוטן לחלוטין.

 

לדברי יאיר מלכה, מבעלי רשת קפה גרג: "הרשת קשובה לקהל לקוחותיה הרחב ושמחה לתת מענה לאלו הרוצים להנות מאורח חיים בריא ולהכניס לתפריט היומי שלהם מזון ללא גלוטן. זהו שלב התחלתי של התרחבות התפריט למנות ללא גלוטן ברשת, ובמהלך 2012 תפריט ללא גלוטן ימשיך ויתרחב".

 

בשנת 1994 הוקם קפה גרג כאספרסו בר מקומי על ידי בחור אמריקאי בשם גרג במרכז הכרמל שבחיפה. בשנת 2000 עברה הבעלות על הסניף לידי יאיר מלכה וגלעד אלמוג ובשנת 2008 הצטרף לשותפות ניר אדרי. בעשור האחרון התפתח הסניף היחיד לרשת המונה 63 סניפים בפריסה ארצית, כאשר במהלך שנת 2011 עתידים להיפתח עוד 12 סניפים חדשים.

 

בתמונה: חלה אישית ללא גלוטן צילום: יחסי ציבור

 

{loadposition google02}