ג'יאקונדה פותחת את החורף במסעדת טאפאס בשוק. בימים ראשון ושני 4.12.11-5.12.11 החל מהשעה 19:00 ועד אחרון האורחים
"טאפאס בשוק" הממוקמת בשוק האוכל המקורה, בנמל תל אביב בניצוחו של השף ברק אהרוני (מי שכיהן בעבר כסו שף של ירון שליו במסעדת טוטו) הינה טאפאס בר ישראלי מקורי המשלב בתוכו את המושג "מקומיות"
והמבוסס על חומרי גלם הנמכרים בשוק האוכל עצמו.
{loadposition google03}
בערבים מיוחדים אלה תציג ג'יאקונדה לראשונה מבחר של עשרה יינות חדשים שונים לבנים חורפיים ואדומים, מאיטליה, צרפת, ספרד וגרמניה אשר ימזגו בכוסות ובחצאי כוסות לצד מנות חצאי מנות אוכל וזאת על מנת לאפשר לאורחים לטעום כמה שיותר ולהעצים עבורכם את חגיגת הטעמים והריחות.
ג'יאקונדה תציג מבחר של עשרה יינות חדשים לבנים חורפיים ואדומים מטוסקנה, פיאמונטה, עמק הלואר, עמק הרון, ריוחה, ריברה דל דוארו, פפאלץ וריינהאסן אשר ימזגו בחצאי כוסות, בכוסות ובבקבוקים.
חצאי כוסות: 15-26 שקל וכוסות: 30-53 שקל
האוכל במסעדה יוגש במנות וחצאי מנות. בין המנות בתפריט טרטר אינטיאס ואנדיב, תבשיל לחי ותבליני המזרח, קרודו לוקוס, שרימפס קריסטל צרוב על הפלאנצ'ה ועוד מנות רבות מיוחדות
"טאפאס בשוק"
שוק האוכל המקורה בנמל תל אביב
{loadposition google02}