מסעדת דיקסי, בבעלות השף חיים כהן, מציעה לפתוח את הבוקר עם ארוחות בוקר ייחודיות בסגנון ניו-יורק
למוסד התל אביבי דיקסי, בבעלות השף חיים כהן, יש סניף בראשון לציון שמציע גם ארוחות בוקר, הכוללות מנות שהפכו למנות הקלאסיות של דיקסי: הפרנץ' טוסט והפנקייק.
תפריט ארוחות הבוקר מיוחדות טעימות ומפנקות מוגש כל יום בין השעות 08:00-12:00 ותוכלו למצוא בו גם ארוחות בוקר המאפיינות דיינר אמריקאי וברסרי צרפתי, כגון: Eggs Benedict עם רוטב הולנדייז, בייקון ובתוספת הום פרייז/ירקות. אומלט "ניו יורק סינטה" עם גבינה שוויצרית, בצל ופלפלים מטוגנים ובתוספת הום פרייז/ירקות. פוקצ'ה צרובה עם סלמון מעושן/רוסטביף, ביצים עלומות, רוטב הולנדייז סלט ארוגולה ובצל סגול ועוד.
בינתיים דאגנו לכם, למתכון של הפרנץ' טוסט של דיקסי
מרכיבים (ל-4 סועדים)
1 חלת בריוש (אפשר חלה מתוקה)
50 גר' חמאה
5 ביצים
1/2 ליטר חלב
1/2 ליטר שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1/4 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
פורסים את החלה לפרוסות בעובי 2 ס"מ, בקערה, טורפים את כל שאר המרכיבים.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומורחים בחמאה בנדיבות (חשוב שהמחבת לא תהיה חמה מדי), טובלים את החלה בבלילה ומניחים לטיגון במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מומלץ להגיש עם קצפת וצלחת פירות העונה.
הכרמל 20 ראשון לציון, בניין העירייה 03-6426993
שעות פתיחה: עד אחרון הסועדים
צילום יחסי ציבור
{loadposition google02}