דה קוטה ביסטרו בהובלתו של השף ירון וידר הושקה במתחם מול זיכרון

DE CÔTÉ Kitchen Bar  מסעדת הביסטרו חדשה, בהובלתו של השף ירון וידר (המוכר כשף מסעדת צפרירים 1 בחיפה) מגיעה לזיכרון יעקב. DE CÔTÉ  (דה קוטה) שפירושו בסמיכות ל… שואב השראה מהיקבים באזור ומהסמיכות לכרמל ולים ומציע תפריט המבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים לצד בר משקאות עם מגוון רחב של משקאות אלכוהוליים כולל יינות איכותיים, קוקטיליים ובירות מקומיות ובינלאומיות.

מסעדת דה קוטה צילום עוז אוחיון
מסעדת דה קוטה צילום עוז אוחיון

המסעדה ממוקמת בקומה השנייה במתחם מול זכרון (זכרון יעקב), על קו התפר המחבר בין רכס הרי הכרמל לרצועת חוף, מה שמעניק למקום נוף בשילוב אווירה ייחודית.

החיבור בין שני היסודות העוצמתיים, ים ואדמה, סיפק את ההשראה לתפריט של מטבח מקומי מודרני, עם קריצה לעולם הגדול.

בין המנות בתפריט

טרטר מוסר, שאלוט, סלרי ומלפפון, בצל מוחמץ, יוגורט, שמן זית ושמן שמיר.

קממבר עיזים, דבש, זעתר- טימין, גרעינים ופלפל שחור

פילה בקר מיושן מבכירה, ציר חום, פירה תפו"א ראטה וכרוב ניצנים צלוי

דג שלם בטאבון, לימון, עשבי תיבול ושמן זית, סלט ירוק.

פפרדלה ראגו בקר וטלה, מנגולד ועלי בר מקומיים

אנטריקוט נברסקה (מנת ספיישל).

בגזרת הקינוחים

קרם ברולה צ'אי מאסאלה, מוגש עם בריוש פרנץ טוסט

עטאייף במילוי פיצוחים מקורמלים, קמצוץ שאטה ופרחי הדרים

עוגת גבינה באסקית מוגש עם קרמל תבלינים.

DE COTE- KITCHEN BAR בהובלתם של איש העסקים איציק אדרי (55 אוכל ובירה, רשת בלאק, בלאגו מסעדה איטלקית ובקרוב גם ביסטרו בר SANTE במתחם אושילנד כפר סבא), אביגדור רוטשילד , עמית חזי, השף ירון וידר (בר/ מסעדה צפרירים) וברק עמרני.

ביסטרו בר DE COTE – מול זכרון יעקב – קומה 2

ימים ושעות פתיחה – ראשון עד שבת בשלב ההרצה פתוח החל מהשעה 18:00

ובהמשך ייפתח הביסטרו החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות

טלפון להזמנת מקום – 04-8160666