זוקיני קראנץ

לקראת חגי תשרי, ישראלים רבים כבר מתחילים לחשוב כיצד ניתן לשדרג את ארוחות החג המשפחתיות – ויש לא מעט כאלה לפנינו. דגים, בשר או אפילו חלבי ? אפשר ואפילו רצוי להפוך את החג להרבה יותר "קריספי" עם מגוון מתכונים שיוציאו אותנו מהקופסה. יוצרי המתכונים של המותג Beko מציעים מתכון להכנת זוקיני קראנץ

זוקיני קראנץ צילום יחצ BEKO
זוקיני קראנץ צילום יחצ BEKO

מצרכים

1 זוקיני

1 חלבון ביצה

¼ כוס קמח שקדים

¼ כוס גבינת פרמזן מגוררת

1 כפית פלפל

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190

חותכים את הקישואים לשניים, מוציאים את הגרעינים בכף ופורסים זוקיני בעובי 2 ס"מ, 4 אורך ס"מ.

לוקחים שתי קערות.

בקערה הראשונה שמים חלבון ביצה.

בקערה השנייה קמח שקדים פרמזן גבינה, פלפל, אבקת שום ופפריקה.

מכסים תחילה חתיכות קישואים בחלבון ביצה ולאחר מכן בתערובת גבינה.

מניחים את הקישואים על נייר אפייה בקו אחד.

אופים במשך 25 דקות.

מגישים עם רוטב שמעודף עליכם (ספייסי מיונז, קטשופ, איולי)