בישלוליאדה עם אלדו השף – ספר בישול חדש להורים ולילדים
בישלוליאדה עם אלדו השף הוא ספר בישול חדש ומיוחד בהוצאת הספרים אוריון והופך את המטבח למקום של חוויות ומשדרג את הארוחות בבית לארוחות מזן אחר ובטעמים…
עוגות ועוגיות – אלינוער רבין
ספר האפייה החדש של אלינוער רבין כולל למעלה מ-50 מתכונים, מלווים בצילומים: עוגות בחושות, טארטים ופאים, פחזניות, עוגות שכבות ואלו של גבינה, שוקולד, פרג ושמרים,…
דנית סלומון – שוקולד בריבוע- מתכוני בראוניז
בראוניז הן הג'ינס של עולם העוגות – קלות, נוחות תמיד ומתאימות לכל אחד ולכל הזדמנות. ובדיוק כמו בג'ינס – יש בראוניז לכל זמן ולכל גיל:…
מדריך רוגוב ליינות ישראל
מעט לפני לכתו הספיק דניאל רוגוב להכניס תיקונים אחרונים במדריך היין שלו. זהו אם כן מדריך רוגוב האולטימטיבי ליינות ישראל בשל העובדה שהוא האחרון וגם…
פויקה – גלעד מאירי ואורי שעשוע
אחד מסימני ההיכר של כל ג'יפאי (חוץ מכבלים לחילוץ של רכבים מהשטח) הוא ערכת השרדות ואכילה שמאופסנת במכונית וכוללת גזיה, פינג'אן לקפה וסיר פויקה מפלדה…
שבתות וחגים עם מיקי שמו
"אין שבת ישראלית בלי חלה ריחנית ועוגה שמחכה לאורחים שיקפצו לקפה" כותב מיקי שמו על הכריכה האחורית של "שבתות וחגים" ספר האפיה החדש שהוציא הקונדיטור…
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון