פודינג שוקולד קוקוס קרמי

מתכון להכנת פודינג שוקולד קוקוס קרמי באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

פודינג שוקולד קוקוס קרמי צילום Teka Studio
פודינג שוקולד קוקוס קרמי צילום Teka Studio

רכיבים

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

70 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי

130 גרם חלב קוקוס

30 גרם קורנפלור

50 גרם סוכר

2 ביצים

אבקת קקאו

קוקוס טחון

תותים

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד בבן מארי

מוסיפים חמאה וממיסים יחד.

מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם חלב קוקוס, סוכר וקורנפלור.

מאחדים בהדרגה את תערובת השוקולד עם תערובת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד ועד שאין גושים/

יוצקים את השוקולד לאט לאט וממשיכים לערבב.

טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת.

יוצקים  לתוך  כלי סופלה ייעודיים מקרמיקה,  ומכניסים לתנור שחומם מראש למצב 100 אחוז קיטור ל-100 מעלות צלזיוס.

אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון.

מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון

מוסיפים חצי תות לקישוט.