מתכון להכנת ברד פודינג שוקולד של מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, באדיבות סולתם
רשימת חומרים לכ-4 מנות
4 יחידות בריוש או 1 חלה מתוקה קטנה וטובה
75 גרם חמאה מומסת
100 גרם שוקולד
1 מיכל שמנת לבישול 15%
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
2 חלמונים
קורט קינמון
לקישוט
סוכר דמררה
אופן ההכנה
בוצעים את הלחם הישן לפיסות או פורסים לפרוסות מסדרים בתוך סיר רחב ויוצקים מעל חמאה מומסת.
מערבבים יחדיו שמנת, סוכר, ביצים, חלמונים ומעט קינמון ויוצקים על הלחם.
מניחים בצד למשך כ-10 דקות.
מפזרים מעל סוכר דמררה, ולבסוף מפזרים שוקולד קצוץ
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-20 דקות עד שמזהיב.