שיפודי עוף במחבת

מתכון להכנת שיפודי עוף במחבת באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

שיפודי עוף צילום יחסי ציבור חלי ממן
שיפודי עוף במחבת צילום יחסי ציבור חלי ממן

מרכיבים

1  כפית טימין יבש או טרי

1  כפית אורגנו יבש

 2 שיני שום פרוסות

4  עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים

תרסיס שמן או כפית שמן זית

600  גרם נתחי פרגית משופדים

רבע כפית צ'ילי

1 כפית חרדל גרגירים

פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים

להגשה

חצי כוס בצל ירוק

אופן הכנה

מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד.  

מתבלים במלח ופלפל.  מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים.  

מטגנים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית.  

מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.

מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.