מתכון להכנת שיפודי עוף במחבת באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים
1 כפית טימין יבש או טרי
1 כפית אורגנו יבש
2 שיני שום פרוסות
4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים
תרסיס שמן או כפית שמן זית
600 גרם נתחי פרגית משופדים
רבע כפית צ'ילי
1 כפית חרדל גרגירים
פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים
להגשה
חצי כוס בצל ירוק
אופן הכנה
מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים.
מטגנים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.