השנה, לכבוד ארוחת "על האש" המסורתית של יום העצמאות, ריכזנו עבורכם, יחד עם מומחה הגרילים בקבוצת חגים-נחלים היבואנית הבלעדית המותג Char-Broil בישראל, מותג הגרילים הנמכר ביותר בארצות הברית, מספר טיפים שיגרמו לארוחת בשר על האש שלכם להיות כמה רמות מעל.

1. בחרו בבשר טרי, איכותי וישראלי: תעשיית הבשר בישראל מצוינת, מקיימת תקנים גבוהים לבריאות ציבורית ורמות איכות בינלאומיות בכל התהליכים. הבשר צריך להיות רך ולכן מומלץ לבחור בחתך שצמוד לשקית החילוף וקצת רך למגע.
2. הכמות : כאשר אנו מנסים להימנע מקנייה של מעט מידי בשר, יוצא שאנחנו לרוב קונים הרבה מידי ולכן ריכזנו עבורכם נתונים מקלים : גבר ממוצע בישראל אוכל כ-300 גרם בשר, אישה ממוצעת כ-200 גרם וילדים בין 100-150 גרם.
3. מנוחה וחיתוך: לאחר שהבשר מוכן, הסירו אותו מהמנגל והניח לו לנוח 5-10 דקות לפני שתחתכו אותו. חיתוך בשר חם מאוד יגרום לו לאבד את רטיבותו ויהיה יבש ומתקרר מהר.
4. ניהול חום: נסו לנהל את החום באופן יציב ואחיד על פני כל השטח של המנגל. זה יקפיץ את הבשר באופן אחיד וימנע שיבושים או שריפות בחלקי החיצוניים.
5. בחרו בגריל איכותי : בחברה מציינים כי הגרילים החדשים של צ'אר ברויל לשנת 2024 עובדים בטכנולוגיית TRU-Infra Red , פטנט עולמי רשום שפותח במעבדות Char-Broil בארה"ב. פיזור חום המבערים על פני משטח הצלייה מתבצע בצורה מהירה ואחידה, המבטיח שזמן הצלייה יהיה קצר מגרילים אחרים עם בשר עסיסי וברמה מדויקת יותר.
6. ומה עם העשן ? הדרך הנכונה לבשל על גריל בצורה ביותר ולהימנע מעשן היא להדליק את הגריל על העוצמה הכי גבוהה ולסגור את המכסה. ברגע שזה מגיע לחום הגבוה ביותר (300-350 מעלות), מורידים לעוצמה הנמוכה ביותר ועלייה מבשלים את הבשר. כך תוכלו לשלוט ברמת הצלייה בצורה הטובה ביותר.














