המתכון להכנת קיש בצל מקורמל ועגבניות שרי באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
מרכיבים עבור הקיש
שמן זית
1 גיליון בצק עלים
250 גר' גבינת שמנת
4 ביצים
שמנת לבישול 120 מ"ל
70 גרם גבינה מגוררת
מלח
פלפל
120 גרם בצל מקורמל
100 גרם עגבניות שרי
לקישוט
6 עגבניות שרי
עירית
בזיליקום טרי
הוראות הכנה
משמנים תבנית קיש בשמן זית, מרפדים אותה בבצק עלים, ומעצבים את הבסיס והצדדים. מניחים נייר אפייה מעל המאפה וממלאים אותו בחומוס.
אופים בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 15 דקות.
בקערה, מערבבים את גבינת השמנת עם גבינה מגוררת, ביצים, שמנת, מלח ופלפל.
מקציפים עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים בצל סגול ועגבניות שרי, חותכים לרבעים ומוסיפים לתערובת.
יוצקים את התערובת לבסיס האפוי ומבשלים שוב באותה טמפרטורה במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור, מקשטים בעגבניות השרי והעירית הנותרות ואופים עוד 15 דקות.